Ο Όμιλος DMK, η μεγαλύτερη συνεταιριστική γαλακτοβιομηχανία της Γερμανίας, επενδύει 145 εκατ. ευρώ και εγκαινιάζει μονάδα υψηλής τεχνολογίας στο Strückhausen για την παραγωγή των κορυφαίων βρεφικών τροφών Humana. Όταν η μονάδα τεθεί πλήρως σε λειτουργία, θα μπορεί να επεξεργάζεται μέχρι και 40 εκατομμύρια κιλά σκόνης γάλακτος πολύ υψηλής ποιότητας και χωρίς γενετικά τροποποιημένους οργανισμούς το χρόνο, που θα προορίζεται για την ντόπια και την παγκόσμια αγορά. Η εταιρεία προμηθεύεται με πρώτη ύλη υψηλής ποιότητας από τους δικούς της παραγωγούς γάλακτος, που βρίσκονται κοντά στη μονάδα.

Για τη Humana τίποτα δεν είναι πιο σημαντικό από τα παιδιά. Καθημερινά, προσφέρει τα καλύτερα, παρασκευάζοντας προϊόντα κατάλληλα για μια υγιεινή και ισορροπημένη διατροφή σε κάθε στάδιο της ανάπτυξης του παιδιού.

 

Τα μικρά σας τώρα μπορούν να εξερευνήσουν νέες γεύσεις, με την νέα κρέμα δημητριακών με γάλα, Φαγόπυρο με Μήλο, κατάλληλη για ηλικίες 6 μηνών και άνω. Οι πολύτιμες βιταμίνες και τα μέταλλά του, προσφέρουν όλα τα θρεπτικά συστατικά που χρειάζονται για την ανάπτυξή των παιδιών σας.