Έφτασε η Limited Edition συλλογή της Evian x CHIARA FERRAGNI  - Κεντρική Εικόνα

Έφτασε η Limited Edition συλλογή της Evian x CHIARA FERRAGNI

Νεανικό design, με ελεύθερο πνεύμα. Μια παιχνιδιάρικη όψη της μόδας. Ενσαρκώνοντας το «Live Young»!

Η evian® ενώνει τις δυνάμεις της με την Chiara Ferragni και δημιουργεί ένα νέο Limited Edition μπουκάλι. Μια δεκαετία μετά την πρώτη συνεργασία μόδας της εταιρείας με τον Christian Lacroix, το 2017 σηματοδοτεί μια νέα εποχή για την, πλέον εμβληματική, σειρά Limited Edition της evian®. Η εταιρεία δίνει μια νέα, ανανεωμένη εμφάνιση στην τελευταία συλλογή της, χάρη στο παιχνιδιάρικο ύφος της Chiara Ferragni.

Τα σχέδια της Limited Edition συλλογής evian®, ενσωματώνουν τα εμβληματικά μοτίβα που έχει κάνει διάσημα η  Chiara, μέσω της δικής της επωνυμίας CHIARA FERRAGNI. Προσθέτει, ακόμα, τέσσερα νέα, αποκλειστικά evian® icons, εμπνευσμένα από την ιστορία της εταιρείας. Αυτά περιλαμβάνουν βουνά με έναστρες κορυφές, που συμβολίζουν τις Γαλλικές Άλπεις, μια καρδιά που συναντά ένα μπουκάλι, ένα αστέρι γεμάτο νερό και μια σταγόνα καθαρό, φυσικό, μεταλλικό νερό evian. Το ελεύθερό της πνεύμα και το νεανικό της design ενσαρκώνουν το εμβληματικό motto της evian® «Live Young» και αναδίδει τη δική της παιχνιδιάρικη άποψη για τη μόδα.

«Είμαι πολύ χαρούμενη που ενώσαμε δυνάμεις με την οικογένεια της evian® σε αυτήν τη νέα περιπέτεια. Λατρεύω όταν δημιουργώ κάτι τελείως διαφορετικό από ό,τι συνήθως δημιουργώ με τη δική μου επωνυμία, γεμίζοντας με νέα στοιχεία τη δική μου ετικέτα», λέει η Chiara Ferragni.

«Η evian είναι ένα παιχνιδιάρικο και κομψό brand, που θέλει να εκμεταλλευτεί τη ζωή όσο γίνεται. Αξίες που πιστεύουμε ότι η Chiara Ferragni πραγματικά ενσαρκώνει. Λατρεύουμε τη φρέσκα και παιχνιδιάρικη άποψη της Chiara και ήταν ξεκάθαρο από την αρχή ότι και οι δύο εταιρείες μοιράζονται το ίδιο πνεύμα, λέει η Veronique Penchienati.

 

Τα Limited Edition μπουκάλια  evian® x CHIARA FERRAGNI θα κυκλοφορήσουν σε γυάλινα μπουκάλια (75cl) και θα είναι διαθέσιμα σε επιλεγμένα σημεία, για περιορισμένη περίοδο από τον  Νοέμβριο του 2017.  Επίσημος αντιπρόσωπος της evian®  στην Κύπρο είναι η εταιρεία IPH, Iakovos Photiades Foodstuff Suppliers Ltd, www.iph.com.cy