Όταν το ρύζι γίνεται απόλαυση!  - Κεντρική Εικόνα

Όταν το ρύζι γίνεται απόλαυση!

Τα ρύζια Tilda, ιδανικά για τη δημιουργία πεντανόστιμων γκουρμέ πιάτων, ενισχύουν τη γκάμα τους προσθέτοντας δύο νέους γευστικούς συνδυασμούς, τα Basmati Ολικής Αλέσεως και Άγριο Ρύζι και Basmati Ολικής Αλέσεως & Κινόα.

Basmati Ολικής Αλέσεως και Άγριο Ρύζι

Ο νόστιμος συνδυασμός Basmati ολικής αλέσεως και εξωτικού άγριου ρυζιού, συμπληρώνουν μια θρεπτική προσθήκη στον υγιή τρόπο ζωής σας. Το άγριο ρύζι έχει ελαφρώς υψηλότερη περιεκτικότητα σε πρωτεΐνες από τα περισσότερα δημητριακά ολικής αλέσεως, περιέχοντας μια καλή πηγή φυτικών ινών όπως μαγνήσιο, φώσφορο, μαγγάνιο, ψευδάργυρο, φολικό οξύ, βιταμίνες Β και Β6, νιασίνη όπως επίσης σίδηρο, κάλιο και θειαμίνη. Η αντιοξειδωτική περιεκτικότητα άγριου ρυζιού είναι 30 φορές μεγαλύτερη από εκείνη του λευκού ρυζιού. Τα αντιοξειδωτικά είναι σημαντικά για την καλή υγεία, βοηθώντας την πρόληψη των ζημιών στα κύτταρα που μπορούν να οδηγήσουν σε χρόνιες ασθένειες, όπως η καρδιοπάθεια και ο καρκίνος. H κατανάλωση άγριου ρυζιού μπορεί να είναι αποτελεσματική στη μείωση της χοληστερόλης και άλλων λιπιδίων στο αίμα.

Basmati Ολικής Αλέσεως & Κινόα

Δύο νέες παραλλαγές συνδυάζουν τα υγιεινά οφέλη του ρυζιού ολικής άλεσης Basmati με τη βασίλισσα των υπερ-τροφών Κινόα, η οποία μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να δημιουργήσει απλά αλλά εντυπωσιακά γεύματα. Η κινόα περιέχει σίδηρο, βιταμίνες του συμπλέγματος Β, μαγνήσιο, φώσφορο, κάλιο, ασβέστιο, βιταμίνη Ε και φυτικές ίνες. Είναι από τα λίγα φυτικά τρόφιμα με μεγάλη περιεκτικότητα σε πρωτεΐνη, και περιέχει όλα τα σημαντικά αμινοξέα. Επίσης, είναι γεμάτη με υγιεινά λιπαρά, με την μορφή του ελαϊκού οξέος, ένα «καλό» μονοακόρεστο λιπαρό, και του άλφα-λινολενικού οξέος, το Ωμέγα-3 που βρίσκουμε στα περισσότερα φυτά.

Ανακαλύψτε λοιπόν, τους νέους αυτούς συνδυασμούς από την Tilda μέσα από απολαυστικές συνταγές, που όχι μόνο προετοιμάζονται εύκολα και γρήγορα, αλλά ταυτόχρονα συμβάλλουν στην υγεία του οργανισμού μας! Τα προϊόντα Tilda διανέμονται στην Κυπριακή αγορά από την εταιρεία Tryfon Tseriotis Ltd.