Alion: «Νational Champion» στα Εuropean Business Awards  - Κεντρική Εικόνα

Alion: «Νational Champion» στα Εuropean Business Awards

H Αlion Vegetables & Fruit Co Ltd στέκεται περήφανα ανάμεσα στις 694 πιο καινοτόμες επιχειρήσεις της Ευρώπης περνώντας στη 2η φάση των Εuropean Βusiness Awards ως «National Champion» ενώ οι συμμετοχές ξεπερνούσαν τις 33.000, αποδεικνύοντας έτσι την επιχειρηματική υπεροχή της στην ευρωπαϊκή επιχειρηματική κοινότητα. 

Τα European Business Awards βραβεύουν τις καλύτερες επιχειρήσεις στην Ευρώπη από το 2007 και υποστηρίζονται από επιχειρηματικούς ηγέτες, ακαδημαϊκούς και πολιτικούς αντιπροσώπους από όλη την Ευρώπη. Φέτος έλαβαν μέρος περισσότερες από 33,000 επιχειρήσεις από 34 χώρες.

Oι επιχειρήσεις που αναδεικνύονται «Νational Champion» κρίνονται πάντα με γνώμονα τις τρείς αξίες των EBA, την καινοτομία, τη δεοντολογία και την επιτυχία τους, έτσι η Αlion μπόρεσε να περάσει επάξια σε αυτή τη φάση των βραβείων, βάζοντας ακόμα έναν τίτλο στο ενεργητικό της.

H εταιρεία Alion Vegetables & Fruit Co Ltd είναι η πρωτοπόρος εταιρεία στην παραγωγή φρέσκων λαχανικών και βοτάνων στην Κύπρο ενώ εξάγει τα προϊόντα της σε πάνω από 25 χώρες. Eδώ και 26 χρόνια, από το 1990, φροντίζει τα προϊόντα που φτάνουνστο σπίτι μας, από την επιλογή των σπόρων μέχρι και τα ράφια του supermarket.

*Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εταιρεία Alion μπορείτε να επικοινωνήσετε στη γραμμή επικοινωνίας 80008884