Νέα σειρά γιαουρτιών delact  - Κεντρική Εικόνα

Νέα σειρά γιαουρτιών delact

Η μεγαλύτερη κυπριακή γαλακτοβιομηχανία ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ ΚΡΙΣΤΗΣ παρουσιάζει τη  νέα σειρά γιαουρτιών delact, προσφέροντας στους καταναλωτές της με δυσανεξία στη λακτόζη, ένα ακόμη καινοτόμο προϊόν που δημιουργήθηκε για να προσφέρει την υπέροχη και πλούσια γεύση του γιαουρτιού.

Τα νέα γιαούρτια χωρίς λακτόζη θα διατίθενται σε τρεις τύπους: στραγγιστό λευκό γιαούρτι σε συσκευασία 300γρ, ιδανικό συνοδευτικό κάθε γεύματος, με overcup δημητριακών χωρίς γλουτένη, ιδανικό για όσους έχουν δυσανεξία και στη γλουτένη, και με overcup  granola και σοκολάτα – σε ένα απολαυστικό, συνδυασμό.

Το  νέο στραγγιστό γιαούρτι delact ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ ΚΡΙΣΤΗΣ έρχεται να συμπληρώσει τη σειρά προϊόντων χωρίς λακτόζη της ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ ΚΡΙΣΤΗΣ, που περιλαμβάνει το φρέσκο γάλα και την αναρή delact. Όλα τα προιοντα delact παράγονται με φρέσκο κυπριακό γάλα, από επιλεγμένες φάρμες.

Η σειρά των προϊόντων delact της Χαραλαμπίδης Κρίστης είναι απαλλαγμένη από τη λακτόζη – φυσικό συστατικό του γάλακτος – στο οποίο παρατηρείται από κάποιους οργανισμούς  δυσανεξία που οδηγεί σε ερεθισμό  του εντέρου. Στα προϊόντα delact γίνεται προσθήκη του ενζύμου λακτάσης το οποίο διασπά την λακτόζη του γάλακτος, με αποτέλεσμα τα γαλακτοκομικά προϊόντα delact να γίνονται ιδιαίτερα φιλικά στο πεπτικό σύστημα, μειώνοντας την πιθανότητα εμφάνισης ενοχλήσεων σε ανθρώπους που έχουν δυσανεξία στην λακτόζη.