Μοναδική εμπειρία στη Lidl Food Academy - Κεντρική Εικόνα

Μοναδική εμπειρία στη Lidl Food Academy

Τα μαθήματα μαγειρικής στη Lidl Food Academy συνεχίζονται κάθε Σάββατο, με όλο και περισσότερους ενθουσιασμένους συμμετέχοντες. Ο σεφ της Ακαδημίας Κωνσταντίνος Πετεβίνος, τις προηγούμενες μέρες ταξίδεψε τους συμμετέχοντες των μαθήματων μαγειρικής με τις νόστιμες συνταγές του, στη Γαλλία και τη Μέση Ανατολή.

Αρχή έγινε με το μάθημα που ήταν αφιερωμένο στην εκλεπτυσμένη Γαλλική κουζίνα. Η παραδοσιακή συνταγή της κρεμμυδόσουπας εντυπωσίασε τους πάντες με τα αρώματά της. Το φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι Kania, και το Emmental τυρί Milbona, χάρισαν σε αυτή την παραδοσιακή συνταγή μία ιδιαίτερη γεύση, που την έκαναν να ξεχωρίσει και αμέσως να αγαπηθεί από τους παρευρισκόμενους. Το ψητό τυρί Brie Chêne d' argent,  με καρύδια Alesto, μέλι MARLENE, και μανιτάρια φλαμπέ έκανε όλους να διασκεδάσουν με το   μαγείρεμα, αλλά και να απολαύσουν το ιδιαίτερο αποτέλεσμα. Τέλος, δεν μπορούσε να απουσιάζει από το μενού η γλυκιά γεύση της Κρέμ μπρουλέ, ενώ η βανίλια Belbake αποτελούσε την πινελιά που έκανε ακόμα πιο εύγευστο το αποτέλεσμα.

Οι υγιεινές και θρεπτικές χορτοφαγικές Συνταγές από τη Μέση Ανατολή, έδωσαν για λίγο την ευκαιρία σε όσους συμμετείχαν να πάρουν μία γεύση από τα αρώματα της Πόλης. Πρώτη συνταγή τα χορτοφαγικά κόφτα με σάλτσα ντομάτας, γιαούρτι ΓΑΛΠΟ και σπιτικές πίτες, μία υγιεινή αλλά ταυτόχρονα νόστιμη συνταγή. Για συνοδευτικό ή κυρίως, η σαλάτα Φατούς από φρέσκο μαρούλι, Η Κουζίνα Μου, είναι μία δροσιστική συνταγή γεμάτη βιταμίνες και πλήρως αντιοξειδωτική για τον οργανισμό. Το ταξίδι στη Μέση Ανατολή έκλεισε με τη γλυκιά ανάμνηση από τις Σιροπιαστές φωλιές μπακλαβά Καρδίς, με πραλίνα φουντουκιού Mister Choc.

Τα μαθήματα μαγειρικής που πραγματοποιούνται στη Lidl Food Academy χαρίζουν συνεχώς σε όλο και περισσότερους συμμετέχοντες, την ευκαιρία να περάσουν ένα ευχάριστο και δημιουργικό πρωινό, γεμάτο νόστιμες και απολαυστικές συνταγές φτιαγμένες ειδικά για αυτούς από τον σεφ της Ακαδημίας.  

Βρείτε περισσότερες πληροφορίες:

www.lidl.com.cy

www.facebook.com/lidlcy

www.twitter.com/Lidl_Cyprus_

https://www.instagram.com/lidl_cyprus/

Snapchat: lidlcyprus

Article Tags: 
LIDL FOOD ACADEMY

Newsfeed