Υγιεινές συνταγές με αντιοξειδωτικές τροφές - Κεντρική Εικόνα

Υγιεινές συνταγές με αντιοξειδωτικές τροφές

Το Σάββατο 16 Φεβρουαρίου, πραγματοποιήθηκε στη Lidl Food Academy, ένα ιδιαίτερο μάθημα με αντιοξειδωτικές συνταγές για όλους. Οι τυχεροί παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν υγιεινές συνταγές, γεμάτες νοστιμιά, βγαλμένες μετά από έρευνα του σεφ και της ομάδας του.

Αρχή είχε η συνταγή με το αρωματικό ρόφημα αποτοξίνωσης από φρούτα  και μυρωδικά. Ιδιαίτερη νοστιμιά έδιναν οι γευστικές φράουλες και τα μούρα Green Grocer’s. Το αρωματικό ρόφημα νερού άλλωστε συμβάλλει στην αποτοξίνωση του οργανισμού, ενώ παράλληλα έχει γεύση και είναι άκρως δροσιστικό.

Συνέχεια είχε η καροτόσουπα με βιολογικό λάδι καρύδας Vita d’or. Η γαρνιτούρα από αφρόγαλα, καρυδόψιχα Alesto, φρεσκοτριμμένα μπαχαρικά Deluxe και φύλλο βασιλικού, ήταν αυτή που έκανε τη συνταγή να ξεχωρίζει για τη γεύση της.

Επόμενη συνταγή ήταν οι κροκέτες με ρεβίθια TERRANEA, και γλυκοπατάτες ψημένες στο φούρνο με συνοδευτική σάλτσα ταχίνι Γλυκάνθη - γιαούρτι Γάλπο, βασιλικό και πράσινη σαλάτα με μηλόξιδο. Τα υλικά έδεναν μεταξύ τους πολύ αρμονικά χαρίζοντας στον ουρανίσκο μια υπέροχη γεύση.

Τελευταία συνταγή ήταν αυτή της πράσινης σαλάτας με μηλόξιδο Deluxe. Ένα ξεχωριστό μυστικό του σεφ προς τους παρευρισκομένους, ήταν το ντρέσινγκ από μουστάρδα Kania,  που προσέδιδε στη σαλάτα ιδιαίτερη νοστιμιά.

Μπορείτε και εσείς να βρείτε όλες τις συνταγές, αλλά και φωτογραφικό υλικό από το μάθημα, στην ιστοσελίδα της Lidl Food Academy, καθώς και να δηλώσετε συμμετοχή για τα επόμενα μαθήματα της Ακαδημίας στο:  https://www.lidlfoodacademy.com.cy.

Περισσότερα στο:

www.lidl.com.cy

www.facebook.com/lidlcy

www.twitter.com/Lidl_Cyprus_

https://www.instagram.com/lidl_cyprus/

Snapchat: lidlcyprus