Απόλαυση λίγων θερμίδων στο έβδομο τεύχος «αλφαγεύση» - Κεντρική Εικόνα

Απόλαυση λίγων θερμίδων στο έβδομο τεύχος «αλφαγεύση»

Τη νόστιμη διάσταση της υγιεινής διατροφής μας παρουσιάζει το έβδομο τεύχος του «αλφαγεύση». Διατροφή και υγεία είναι δύο έννοιες αλληλένδετες που η εφαρμογή τους στη ζωής μας εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από εμάς τους ίδιους. Αν και οι σύγχρονοι ρυθμοί πολλές φορές δε μας επιτρέπουν να δίνουμε στη διατροφή μας τη σημασία που πρέπει, υπάρχει πάντοτε τρόπος να την προσέχουμε και να τη βελτιώνουμε.

 

Με έμφαση σε τροφές πλούσιες σε βιταμίνες, μέταλλα, ιχνοστοιχεία και άλλες θρεπτικές ουσίες που αποτελούν συμμάχους της καλής σωματικής και πνευματικής υγείας, στο τεύχος αυτό βρίσκουμε προτάσεις για πρόγευμα γεμάτο ενέργεια, χορταστικά σνακ, ελαφριά γεύματα, δροσιστικά smoothies και χυμούς, ακόμα και γλυκά! Γιαούρτι, φρούτα, λαχανικά, ξηροί καρποί, ψάρι, άπαχο κρέας είναι οι πρωταγωνιστές της ισορροπημένης διατροφής, που όταν συνδυαστούν το αποτέλεσμα ξεπερνά τις προσδοκίες.

 

Μιλώντας για το «υγιεινό» τεύχος του περιοδικού γαστρονομίας, ο διευθυντής Μάρκετινγκ των Υπεραγορών ΑΛΦΑΜΕΓΑ Γιώργος Θεοδότου τόνισε: «Έχουμε την τύχη να ζούμε σε έναν τόπο πλούσιο σε φυσικά προϊόντα, αλλά και με αγορά ενημερωμένη όσον αφορά τις υγιεινές τροφές που υπάρχουν σε όλο τον κόσμο. Στις Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ η κάλυψη κάθε ανάγκης του καταναλωτή είναι δεδομένη και η αναζήτηση των ποιοτικότερων προϊόντων σταθερό μας μέλημα».

 

Το «Healthy Issue» του διαδραστικού περιοδικού «αλφαγεύση» είναι διαθέσιμο στην ιστοσελίδα των Υπεραγορών ΑΛΦΑΜΕΓΑ: www.alphamega.com.cy/alphagefsi

Article Tags: 
alfamega healthy