Τα κοκτέιλ των εορτών! (Μέρος Α’) - Κεντρική Εικόνα

Τα κοκτέιλ των εορτών! (Μέρος Α’)

Απόλαυσε τα βράδια των εορτών με τα υπέροχα κοκτέιλ που ψάξαμε και βρήκαμε

Βοτκα με δυοσμο

Ανακατέψτε βότκα με δυόσμο .Βουτήξτε μπαστουνάκια καραμέλες στη βότκα για μισή ώρα και στη συνέχεια σουρώστε. Σερβίρετε παγωμένο και διακοσμήστε με ένα μπαστουνάκι. 

Brandy Alexander

Αναμείξτε μπράντι, crème de cacao και κρέμα με πάγο σε ίσα μέρη και χτυπήστε καλά στο σέικερ. Το αποτέλεσμα θα σας εντυπωσιάσει. 

Ζεστο ρουμι με βουτυρο

 Ζεστάνετε νερό, προσθέστε βούτυρο και τα αγαπημένα σας μπαχαρικά. Βάλτε τα όλα μαζί σε ένα ποτήρι και προσθέστε το αγαπημένο σας ρούμι. 

Σναπ με τζιντζερ

Αυτή η απλή συνταγή με λεμόνι, μέλι, τζίντζερ και λίγο μπέρμπον θα σας κάνει να νιώσετε πιο έντονα την εορταστική ατμόσφαιρα. 

Κλασικο κοκτειλ σαμπανιας

Εάν όμως θέλετε να κάνετε φέτος κάτι διαφορετικό, προσθέστε κάποιο ποτό με πικρή γεύση όπως Bacardi ή angostura, ζάχαρη και κονιάκ και κάντε τη διαφορά. 

Ζεστη σοκολατα με αλκοολ

Σκεφτήκατε ποτέ να σερβίρετε την αγαπημένη σας σοκολάτα σαν κοκτέιλ; Προσθέστε λίγο ουίσκι και σερβίρετε αμέσως. 

Hot Toddy

Το καλύτερο αντίδοτο για τη μελαγχολία των γιορτινών μεν αλλά κρύων ημερών. Ρίξτε λίγο μπέρμπον σε ένα ποτήρι, προσθέστε ζεστό νερό, λεμόνι και κανέλα. Μπορείτε να αντικαταστήσετε την κανέλα με αστεροειδή γλυκάνισο. 

Milk Punch

Ανακατέψτε μπράντι, γάλα, κρέμα, απλό σιρόπι και βανίλια και χτυπήστε με πάγο. Προσθέστε μοσχοκάρυδο και κανέλα και θα έχετε το απόλυτο ποτό για τις χειμωνιάτικες κρύες νύχτες.