Ο Στέλιος Παρλιάρος μοιράζεται μαζί μας τα δικά του μυστικά για το πώς να φτιάξουμε τα πιο τέλεια και τραγανά μελομακάρονα

Tips:

Τα Χριστούγεννα είναι μια γιορτή του χρόνου, στην οποία προσφέρεται ξεγνοιασιά, καλοπέραση και διασκέδαση, απολαμβάνοντας τη γιορτινή ατμόσφαιρα.

Κατά την περίοδο τον εορτών, οι πολιτισμικές και κοινωνικές επιρροές, σε συνδυασμό, δημιουργούν ένα περιβάλλον όπου η αύξηση σωματικού βάρους ευνοείται. H αφθονία των αγαθών που επικρατεί στα χριστουγεννιάτικα τραπέζια, η εύκολη πρόσβαση σε τρόφιμα, καθώς επίσης και η αύξηση στο μέγεθος των μερίδων είναι οι παράγοντες που επικρατούν και ενθαρρύνουν την κατανάλωση.

Οι γιορτινές μέρες πλησιάζουν και η διαχείριση του βάρους σου φαίνεται ολοένα και πιο δύσκολη αφού βρίσκεται αντιμέτωπος αρχικά με τη νηστεία και έπειτα με τα γιορτινά τραπέζια. Σ’ αυτό το άρθρο θα δούμε με ποιο τρόπο μπορείς να διαχειριστείς την ημέρα των Χριστουγέννων χωρίς να υπάρξουν επιπτώσεις στο βάρος.

Η μέρα των Χριστουγέννων έφτασε και το πρόγραμμα έχει ήδη προγραμματιστεί.

Οι κανόνες είναι απλοί και έχουν ως εξής:

Φρόντισε να ξεκινήσεις την ημέρα σου με ένα καλό πρωινό

Η Lidl Food Academy για τρίτη συνεχόμενη χρονιά άνοιξε τις πόρτες της την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου 2017, καλωσορίζοντας όσους επιθυμούσαν να γνωρίσουν αυτή την παγκόσμια πρωτοτυπία της Lidl, σε μια υπέροχη, Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα.

Κατά τη διάρκεια των γιορτινών γευμάτων, μπορούμε να ευαρεστηθούμε χωρίς απαραίτητα να πάρουμε περιττά κιλά, καθώς, πιέζοντας το σώμα να μπει σε δίαιτα κατά τη διάρκεια των γιορτών, θα αντιδράσει αποθηκεύοντας λίπος και αυτά είναι σίγουρα κιλά που μένουν! Επομένως, η συμβουλή μου για να γιορτάσετε το Δωδεκαήμερο χωρίς να κερδίσετε βάρος, είναι να λάβετε μέτρα από πριν.

Στους Φούρνους Vienna , σας κάνουμε τα Χριστούγεννα σας ακόμα πιο γλυκά, με ποικιλία φρεσκότατων γλυκισμάτων.

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η πρώτη Φιλανθρωπική Εκδήλωση των KFC για την ενίσχυση του συνδέσμου “Ένα Όνειρο Μια Ευχή”, την Πέμπτη 14/12 στο εστιατόριο KFC της Λεωφόρου Νίκης στη Λευκωσία.

A very Merry Charity Party - Κεντρική Εικόνα

A very Merry Charity Party

Το Moondog's Bar & Grill διοργανώνει για 4η συνεχόμενη χρονιά το φιλανθρωπικό παζαράκι «A very Merry Charity Party»
 

Το πιο όμορφο δώρο είναι αυτό που μοιραζόμαστε. Διαδώστε το Πνεύμα των Γιορτών, κάθε μέρα!

Έψαξα και βρήκα ποια είναι τα πιο διάσημα γλυκά στον κόσμο την περίοδο των Χριστουγέννων.

Newsfeed