Εσύ ξέρεις τη Santa Clara; - Κεντρική Εικόνα

Εσύ ξέρεις τη Santa Clara;

Φέτος τα Χριστούγεννα θα είναι διαφορετικά από όλα τα προηγούμενα γιατί υπόσχονται λιγότερο στρες και περισσότερη χαρά και γαλήνη  για όλους. Αυτές τις ευχές στέλνει η Lidl με τη Santa Clara, την πρέσβειρά της για τα Χριστούγεννα!

 

Τα φετινά Χριστούγεννα είναι διαφορετικά στη Lidl —γιατί φέτος τον ρόλο του Αγίου Βασίλη έρχεται να αναλάβει η Santa Clara, προσδίδοντας στη χριστουγεννιάτικη καμπάνια μας αλλά και σε ολόκληρη τη γιορτή των Χριστουγέννων ένα θηλυκό πρόσωπο. Η γοητευτική, μοντέρνα Santa Clara είναι το δώρο της Lidl σε όλες τις γυναίκες που τα προηγούμενα χρόνια ήταν οι αφανείς ήρωες που φορτώθηκαν στους ώμους τους το βαρύτατο φορτίο της προετοιμασίας της γιορτής των Χριστουγέννων.   Ήρθε επιτέλους η ώρα να πούμε στις γυναίκες αυτές και επισήμως το «ευχαριστώ» που τόσο πολύ δικαιούνται. Η Santa Clara δεν είναι μόνο ένας καλός άγγελος των Χριστουγέννων με μπλε μανδύα. Πάνω απ’ όλα είναι η νέα πρέσβειρα για χαρούμενες και χαλαρές γιορτές Χριστουγέννων, όπου όλοι συμμετέχουν και βοηθούν στις προετοιμασίες. Φέτος δεν χρειάζεται να είναι όλα στην εντέλεια για να είναι όλοι χαρούμενοι —κι αυτό γιατί, σε τελική ανάλυση, τα Χριστούγεννα είναι για όλους.

Όλοι είναι πιο χαρούμενοι όταν υπάρχει λιγότερο στρες την περίοδο των γιορτών και τα Χριστούγεννα μπορούν πραγματικά να γίνουν η ομορφότερη γιορτή του χρόνου για όλους! Γι’ αυτό κι εμείς θέλουμε με τη χριστουγεννιάτικη καμπάνια μας να δημιουργήσουμε μια νέα αντίληψη για τις προετοιμασίες κατά την περίοδο των Χριστουγέννων, να πούμε απλά ευχαριστώ! και να βεβαιωθούμε ότι όλοι θα βάλουν ένα χεράκι.  Ελπίζουμε ότι η καμπάνια μας θα κάνει λίγο πιο εύκολη τη ζωή όλων μας μέχρι τα Χριστούγεννα, με λιγότερη πίεση, λιγότερο στρες και μεγαλύτερη συμμετοχή από όλους. Και ποιος θα μπορούσε να διαδώσει καλύτερα αυτό το μήνυμα από τη νέα πρωταγωνίστρια των γιορτών, την υπέροχη Santa Clara;