Θέλεις να ανοίξεις εστιατόριο; Άκουσε τι θα σου πει ο Moby!  - Κεντρική Εικόνα

Θέλεις να ανοίξεις εστιατόριο; Άκουσε τι θα σου πει ο Moby!

Ο διάσημος μουσικός που φημίζεται για την αγάπη του για το φαγητό-  και πέρσι το Νοέμβριο άνοιξε το δεύτερο δικό του εστιατόριο στο Λος Άντζελες- φαίνεται ότι αφού προέβη στο δύσκολο αυτό εγχείρημα, άρχισε να αναθεωρεί!

Ο Moby είναι μια προσωπικότητα που μπορεί να σε ενθουσιάσει. Πριν από καμιά δεκαριά χρόνια άνοιξε το πρώτο του εστιατόριο στη Νέα Υόρκη  το TeaNY Lower East Side του Μανχάταν.

Πέρσι άνοιξε το Little Pine στο Los Angeles ένα vegan εστιατόριο που πραγματικά τα πάει πάρα πολύ καλά. Όμως ο μουσικός λέει χαρακτηριστικά- και με μια δόση υπερβολής- ότι δεν μπορεί να φανταστεί γιατί οποιοσδήποτε νοήμων άνθρωπος θα ήθελε ποτέ να ανοίξει δικό του εστιατόριο, ενώ συμπληρώνει: «Όταν ανοίξεις ένα εστιατόριο, πρέπει να δουλέψεις πολύ σκληρά για να παρουσιάζεις τη σωστή εικόνα και επίσης να λαμβάνεις σοβαρά υπ’ όψη ότι θα πρέπει να είναι όλα στην εντέλεια 12-14 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα και να πληρούν πάντα τις ανάλογες προϋποθέσεις, από το φαγητό μέχρι την ατμόσφαιρα και το design». Και συνεχίζει «Όταν ακούω κάποιους να λένε ότι θέλουν να ανοίξουν εστιατόριο θέλω οπωσδήποτε να κάνω μια παρέμβαση. Αγαπώ πολύ το εστιατόριό μου και το ξεκίνησα καθαρά ως επιχειρηματική δραστηριότητα. Δεν είναι όμως εύκολο να σταθεί, εκτός αν είσαι επιχειρηματική διάνοια. Σχεδόν, όμως, για όλους τους υπόλοιπους, είναι πιο εύκολο -και λιγότερο στρεσογόνο- να κάψουν τα χρήματά τους στην αυλή τους».

Ο Moby βέβαια πάντα θα νιώθει περήφανος για ότι κάνει μια που του αρέσει η δημιουργία ακόμα και όταν αυτή τρώγεται … με τα μάτια,με τα αυτιά ή απλά με ένα πιρούνι!

Article Tags: 
MOBY, LITTLE PINE, LOS ANGELES, VEGAN