To Remezzo μας γλυκαίνει με προϊόντα Τερκενλής  - Κεντρική Εικόνα

To Remezzo μας γλυκαίνει με προϊόντα Τερκενλής

Ο Τερκενλής θα μας γλυκαίνει στο Remezzo Cafe Resto που ανοίγει πολύ σύντομα στο παλιό λιμανάκι Λεμεσού. 

Το καφεστιατόριο Remezzo Cafe Resto, ένας χώρος ιδιαίτερης και χαλαρής αισθητικής πρόκειται να ανοίξει μέσα στις προσεχείς ημέρες στο παλιό λιμανάκι Λεμεσού στο σημείο διασταύρωσης της Μαρίνας Λεμεσού, του Μόλου και του Κάστρου.

Στο νέο, ανέμελο, κομψό και στιλάτο χώρο που αρχιτεκτονικά θα προσδίδει μια αίσθηση σπιτικής ατμόσφαιρας με μοντέρνα στοιχεία και χρωματισμούς, θα μπορεί κανείς να συνδυάσει την απόλαυση των γευστικών σνακ και δημιουργιών γαστρονομίας καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας με αυτή της εξαίρετης θέας.

Αυτό που θα κάνει το Remezzo Cafe Resto να ξεχωρίσει είναι οι γλυκές δημιουργίες με την υπογραφή των γνωστών και αγαπημένων αρτοζαχαροπλαστείων Τερκενλής που θα προσφέρει το κατάστημα πέρα από το λαχταριστό παγωτό, τις κρέπες και τις βάφλες καθώς και τα ζεστά και κρύα ροφήματα. 

Τα Ζαχαροπλαστεία "Τερκενλής" ιδρύθηκαν το 1948 από τον Σταύρο Τερκενλή και από τότε η παρουσία τους στον χώρο της Θεσσαλονίκης είναι αδιάλειπτη. Ο ιδιοκτήτης και γενικός διευθυντής της επιχείρησης σήμερα, Παύλος Τερκενλής, αντιπροσωπεύει τη δεύτερη γενιά της οικογένειας, η οποία ασχολείται με την αρτοζαχαροπλαστική από το 1925.