Ήρθε η εποχή που εμφανίζονται τα αγαπημένα μας ρόδια.  Είναι από μόνα τους ένα πολύ γευστικό φρούτο.  Συνδυάζοντας τα όμως με το γιαούρτι και το μέλι, δημιουργείται ένα υπέροχο, γευστικό και χορταστικό σνακ.

Μπορεί εύκολα να ικανοποιήσει την επιθυμία μας για γλυκό, προσφέροντας πολύ λιγότερες θερμίδες και λιπαρά από μια σοκολάτα ή ένα γλύκισμα.  Επίσης, προσφέρει πάρα πολλά χρήσιμα θρεπτικά συστατικά για τον οργανισμό.  Σε αυτό τον ωραίο συνδυασμό μπορούμε να προσθέσουμε αν θέλουμε καρύδια και δημητριακά ολικής αλέσεως.

Γιαούρτι

Τα τυχερά φαγητά του 2017 - Κεντρική Εικόνα

Τα τυχερά φαγητά του 2017

Κάθε χώρα έχει τις δικές της δεισιδαιμονίες. Μάθε ποια είναι τα φαγητά που θεωρούνται ότι φέρνουν τύχη για την Πρωτοχρονιά

Το ρόδι το... τυχερό!  - Κεντρική Εικόνα

Το ρόδι το... τυχερό!

Μπορεί να σπάμε ένα ρόδι την πρωτοχρονιά για γούρι αλλά εκτός απο αυτό το ρόδι δίνει πολλά στον οργανισμό μας εκτός απο τύχη!

Ρόδι: Η υπερτροφή μας!  - Κεντρική Εικόνα

«Το κατακόκκινο ρόδι δεν είναι απλά ένα φρούτο, θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και ως υπερτροφή», σημειώνεται στη ιστοσελίδα του Οργανισμού Κεντρικών Αγορών και Αλιείας από τη διαιτολόγο-διατροφολόγο Αστερία Σταματάκη, διευθύντρια του Ελληνικού Ινστιτούτου Διατροφής.

Οι  υπερτροφές   είναι πλούσιες σε αντιοξειδωτικά, ασβέστιο, βιταμίνες και μεταλλικά στοιχεία, που έχουν σημαντικά οφέλη για την υγεία μας.

Newsfeed