Η Μπάρα της Μαίρης - Κεντρική Εικόνα

Η Μπάρα της Μαίρης

Απο μικρή μου άρεσε να βοηθώ ανθρώπους, πώς να μην ήθελα να γίνω Διαιτολόγος – Διατροφολόγος; Άσε που πίστευα ότι όλα γίνονται με ένα απλό κουμπί. Και να που ήρθε η στιγμή να κατανοήσω ότι εκτός από Διαιτολόγος πρέπει να είσαι Ψυχολόγος (ψυχολογικά δεν είμαι καλά), Μαθηματικός (τρέμε Πυθαγόρα), Head Chef (τρέμε Άκη Πετρετζίκη). Τι να σου λέω; 
Και ως πιστή φαν του Άκη, στην πιο healthy εκδοχή βέβαια, σκεφτόμουν για ένα σνακ που να είναι γευστικό, χορταστικό και με λίγες θερμίδες. Κι τότε ήρθε σαν αναλαμπή η ιδέα για μια υγιεινή λιχουδιά. Αυτή η ιδέα αγαπήθηκε από την πρώτη κιόλας στιγμή και μάλιστα πολλοί ήταν αυτοί που μου ζητούσαν τη συνταγή της μπάρας.

Και μαζί ήρθε και η κλασική ερώτηση, «Δεν το φτιάχνεις εσύ για εμάς;»

Και δεν ήταν μόνο αυτό..
Όπου με πετύχει γνωστός/άγνωστος μου κάνει τις συνηθισμένες ερωτήσεις, «Μπορώ να το φάω; Είναι υγιεινό; Πόσες θερμίδες είναι;»  Διαιτολόγοι είμαστε, όχι θερμιδομετρητές! Και εκεί που το μικροφωνάκι μου χάλασε για να απαντώ Ναι/Όχι στις ερωτήσεις, αποφάσισα να φτιάξω κάτι δικό μου. 
Κάπως έτσι ξεκίνησαν όλα.. Και η «μπάρα της Μαίρης» πήρε σάρκα και οστά. Ένα υγιεινό και χορταστικό σνακ με φοινίκια, καρύδια, φυστίκια, ινδοκάρυδο, κακάο και μέλι για να έχεις πάντα μαζί σου.
Θα τη βρεις στο Μπλε Αβοκάντο στο Παραλίμνι.

#μπαρατηςΜαιρης


*Φωτογραφίες: Photografeion by Cost Moushies

 

Μαίρη Γούμενου
Διαιτολόγος – Διατροφολόγος
Τηλ. +357 99 616793
Email. info@marygoumenou.life
Facebook. marygoumenou.life
Instagram. marygoumenou.life