Barilla: τα ζυμαρικά που επιλέγουν οι masters of pasta  - Κεντρική Εικόνα

Barilla: τα ζυμαρικά που επιλέγουν οι masters of pasta

Η Barilla γιορτάζει τον μήνα ζυμαρικών μαζί με έναν πραγματικό #masterofpasta. Σε ένα σεμινάριο, που πραγματοποιήθηκε στα κεντρικά γραφεία της Tryfon Tseriotis, γύρω από την υπεροχή των ζυμαρικών Barilla, ο Simon Traini, Quality Specialist & Food Safety από την Barilla Ιταλίας, μίλησε για την ποιοτική υπεροχή των ιταλικών ζυμαρικών Barilla.

 

Το μυστικό κρύβεται στην πρώτη ύλη: το σκληρό σιτάρι. Όλα τα ζυμαρικά Barilla φτιάχνονται με σκληρό σιτάρι, έναν ειδικό τύπο σιταριού, ο οποίος αποδίδει υψηλής ποιότητας σιμιγδάλι. Τα χαρακτηριστικά του, σε συνδυασμό με την σωστή παραγωγική διαδικασία, εξασφαλίζουν πως τα ζυμαρικά κατά το μαγείρεμα δε θα χάσουν τη συνοχή τους, θα αποδώσουν εξαιρετική γεύση και θα διατηρήσουν την "al dente" υφή τους.

 

Η εξαιρετική πρώτη ύλη σκληρού σιταριού που χρησιμοποιείται στα ζυμαρικά Barilla, διατηρεί το άμυλο του ζυμαρικού αναλλοίωτο και απελευθερώνει αργά την ενέργειά του σύμφωνα με τις ανάγκες του οργανισμού. Αυτό διατηρεί τον γλυκαιμικό δείκτη σταθερό και κρατά τον οργανισμό χορτάτο για μεγαλύτερο διάστημα. Αυτό είναι και το μυστικό των Ιταλών, που καταναλώνουν τα ζυμαρικά σαν μέρος της καθημερινής διατροφής τους!

 

Η Barilla, η μεγαλύτερη ιταλική εταιρεία ζυμαρικών, επιστρατεύει μόνο τους καλύτερους masters στο είδος τους. Στην τελευταία καμπάνια της, εμφανίζεται ο No.1 τενίστας στον κόσμο, Roger Federer, πρεσβευτής της μάρκας Barilla, καθώς και ο βραβευμένος με αστέρι Michelin σεφ, Davide Oldani στο πιο απολαυστικό μάθημα μαγειρικής. Οι δυο masters αποκαλύπτουν τα μυστικά της ιταλικής κουζινας, που κρύβονται στην απλότητα και τα αγνά υλικά.

Την ιταλική εταιρεία ζυμαρικών Barilla στην Κύπρο, διαχειρίζεται η Tryfon Tseriotis LTD. Με ιστορία πέραν των 100 χρόνων, βαθιά γνώση και απαράμιλλη εμπειρία στην αγορά τροφίμων, η Tryfon Tseriotis είναι μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες υπηρεσιών και διανομής προϊόντων στην Κύπρο. Σε συνεργασία με εταιρείες διεθνούς εμβέλειας, η Tryfon Tseriotis προσφέρει προϊόντα υψηλής διατροφικής ποιότητας και αξίας στους καταναλωτές με διαχρονικό όραμα να είναι πρωτοπόρος στην ανάπτυξη των brands της στην λιανική αγορά στην Κύπρο.

Article Tags: 
mastersofpasta