Μπακαλιάρος οικονομικός και light! - Κεντρική Εικόνα

Μπακαλιάρος οικονομικός και light!

Ο μπακαλιάρος καταναλώνεται σε πολλές χώρες, και στις περισσότερες από αυτές μπορεί να αγοραστεί σε λογικές τιμές, εμείς είμαστε τυχεροί γιατί μπορούμε να βρούμε μπακαλιάρο στις BLUE ISLAND.

O Βακαλάος περιέχει ωμέγα-3 λιπαρά οξέα, ένας τύπος πολυακόρεστων λιπαρών οξέων, που η κατανάλωση τους έχει ως αποτέλεσμα τη μείωση των καρδιαγγειακών ασθενειών, συμπεριλαμβανομένων αρρυθμιών και υπέρτασης, τη προστασία από νεφρική νόσο, τη βελτίωση στη ρευματοειδή αρθρίτιδα, τη βελτίωση σε φλεγμονώδεις νόσους του εντέρου και τη μείωση των επίπεδων της χοληστερόλης.

Επίσης, αυτό το ψάρι είναι πολύ εύκολο να το χωνέψετε, είναι χαμηλό σε λιπαρά και είναι μια πολύ καλή πηγή πρωτεΐνης, με 12%. Συνολικά, 100 γραμμάρια μπακαλιάρου παρέχει 64 θερμίδες. Επιπλέον, περιέχει σημαντικά ιχνοστοιχεία για τη λειτουργία του οργανισμού, όπως είναι οι βιταμίνες της ομάδα Β (Β1, Β2 και Β3) και είναι μια πλούσια πηγή φωσφόρου .

Τέλος ο μπακαλιάρος είναι ένα ψάρι που ψήνεται πολύ γρήγορα, γεγονός που το καθιστά πρακτικό φαγητό εάν θέλετε να κάνετε ένα γεύμα μέσα σε λίγα λεπτά. Ωστόσο, δεν θα πρέπει να κάνετε το λάθος και να τρώτε τα ψάρια τηγανητά, αντ 'αυτού, μπορείτε να τον μαγειρέψετε στο φούρνο ή στη σχάρα, με λεμόνι και βότανα της αρεσκείας σας. Το σημαντικό είναι να συμπεριλάβετε τα ψάρια στη διατροφή σας, και ο μπακαλιάρος είναι μια από τις πιο υγιεινές και πρακτικές επιλογές.