Πες μου πως τρως να σου πω ποιος είσαι (μέρος Γ) - Κεντρική Εικόνα

Πες μου πως τρως να σου πω ποιος είσαι (μέρος Γ)

Ο τρόπος που τρώμε αποκαλύπτει πολλά πράγματα για το χαρακτήρα μας.

Αυτος που λατρευει τα πατατακια

Σύμφωνα με τον ψυχίατρο-νευρολόγο Dr Alan Hirsch, τα διάφορα σνακ αποκαλύπτουν πολλά για την προσωπικότητά μας. Τα άτομα που λατρεύουν τα πατατάκια είναι ενδεχομένως ανταγωνιστικά και επιτυχημένοι επιχειρηματίες. Κάποιες φορές αισθάνονται ότι καταπιέζονται επίσης. 

Εκεινοι που αγαπουν τα tortilla chips

Ακριβώς όπως και εκείνοι που αγαπούν τα πατατάκια, έτσι και εκείνοι που τρώνε συχνά tortilla chips τείνουν να είναι τελειομανείς σε κάθε πτυχή της καθημερινότητάς τους. Μπορείτε να βασίζεστε πάνω τους καθώς θα είναι πάντα δίπλα σας. 

Ο κρεατοφαγος

Εδώ δεν μιλάμε για αυτούς που απλώς αγαπούν το κρέας. Μιλάμε για εκείνους που ακόμη και τα σνακ που τρώνε είναι από κρέας και είναι οι πιο νομοταγείς άνθρωποι που θα συναντήσετε ποτέ. 

Ο λατρης των κρακερ

Το άτομο που αγαπά τα κράκερ είναι ντροπαλό και συνεσταλμένο και συχνά διαλογίζεται για θέματα που αφορούν στη ζωή, σύμφωνα με τις έρευνες του Dr Hirsch. Τους αρέσει να περνούν κάποιο χρόνο με τον εαυτό τους και να σκέφτονται δημιουργικά μασουλώντας κάποιο κρακεράκι. 

Αυτος που λατρευει τα πρετζελ

Ο Dr Hirsch κατέληξε ότι παρόλο που τα πρέτζελ μπορεί να φαίνονται βαρετά, οι άνθρωποι που τα προτιμούν είναι μάλλον το αντίθετο. Είναι γεμάτοι ενέργεια και έτοιμοι για διασκέδαση. 

Αυτος που λατρευει τα γαριδακια

Ο τελευταίος τύπος που μελέτησε ο Dr Hirsch ήταν εκείνος που αγαπά τα γαριδάκια. Κατέληξε στο συμπέρασμα ότι εκείνοι που λατρεύουν αυτή την κάπως παιδική λιχουδιά είναι έντιμοι και ηθικοί. Είναι επίσης ρομαντικοί και συμπεριφέρονται στους άλλους με σεβασμό ανεξάρτητα από την κοινωνική τους θέση, το επάγγελμά τους ή την ηλικία τους. 

Εκεινος που τρωει κρυφα

Σύμφωνα με την εταιρεία αδυνατίσματος LighterLife τα άτομα που τρώνε κρυφά δίνουν μεγάλη σημασία στα συναισθήματά τους. 

Ο εξωστρεφης

Σύμφωνα με μελέτη που δημοσιεύθηκε πρόσφατα ο εξωστρεφής τύπος προτιμά τα γλυκά, παχυντικά και νόστιμα φαγητά. Έχει έντονη κοινωνική ζωή και του αρέσει να τρώει με φίλους. Η έρευνα κατέληξε στο ότι οι άνθρωποι αυτοί έχουν δυσκολία να πουν "όχι" στο αλκοόλ, στα γλυκά και στα λιπαρά κάθε είδους. 

Εκεινος που τσιμπαει απο τα πιατα των αλλων

Εάν είστε από εκείνους που τους αρέσει να τσιμπάνε από το πιάτο των άλλων (κρυφά ή φανερά) τότε αισθάνεστε ότι έχετε κάθε δικαίωμα να το κάνετε. Σύμφωνα με μελέτες τα άτομα αυτά δημιουργούν στενές και καλές σχέσεις αλλά έχουν ένα μικρό θέμα με τα όρια. 

Πηγή: lovemoney.com