Πες μου το ζώδιο σου να σου πω τι τρως!  - Κεντρική Εικόνα

Πες μου το ζώδιο σου να σου πω τι τρως!

Τι ζώδιο είσαι; Όλα τα ζώδια διαφέρουν και λόγω αυτής της διαφορετικότητας επιλέγουν ανάλογα και το φαγητό τους.

Κριός : Λατρεύει τα  καυτερά φαγητά  και η καθημερινή του διατροφή περιλαμβάνει συνήθως υλικά όπως πιπεριές τσίλι, σκόρδο και bbq σος.

Ταύρος : Προτιμά πλούσια και γευστικά φαγητά, όπως μια ζουμερή μπριζόλα με ένα ποτήρι Cabernet Sauvignon και τείνουν να το παρακάνουν με τα επιδόρπια.

Δίδυμοι: Τους αρέσει να  τσιμπολογούν   ξηρούς καρπούς  , καρότα, και δαμάσκηνα, τα οποία είναι σίγουρα υγιεινές επιλογές. Είναι καλοφαγάδες αλλά ελέγχουν την όρεξή τους.

Καρκίνος: Αγαπούν τη μακαρονάδα με τυρί, μια κρεμμυδόσουπα, πατάτες και άλλους τέτοιου είδους φαγητά που θα τα ονόμαζα comfort food.

Λέων: Από curry μέχρι  χαβιάρι  , λαχανικά stir-fry και λίγο αφρώδες κρασί είναι ό,τι ακριβώς χρειάζονται.

Παρθένος: Καταναλώνουν δημητριακά ολικής αλέσεως,  βιολογικές τροφές  , πράσινα λαχανικά και φρούτα.

Ζυγός: Θέλει να κρατά ισορροπία σε όλη τη διάρκεια της ημέρας. Ένα πρωινό πλούσιο σε  πρωτεΐνη, με ένα μεσημεριανό που περιλαμβάνει κρέας και λαχανικά κι ένα ελαφρύ βραδινό αρκούν για το διατροφικό του πλάνο.

Σκορπιός: Του αρέσει να μπλέκει   διαφορετικά είδη   κρέατος, ψαριού, λαχανικών, φρούτων και τυριών, μαζί με λίγο κόκκινο κρασί. Είναι ο γκουρμέ φίλος της παρέας.

Τοξότης: Του αρέσει το εξωτικό φαγητό, αλλά δεν τολμά, για αυτό προτιμά τις σαλάτες, τα νερόβραστα, τον τόνο και το κρέας για να διατηρεί τη σιλουέτα του.

Αιγόκερως: Αγαπούν ένα  καλομαγειρεμένο σπιτικό γεύμα  και λόγω του ότι τείνουν να είναι από τη φύση τους παραδοσιακοί, συμπεριλαμβάνουν συχνά ρύζι, κρέας, λαχανικά και φρούτα στη δίαιτά τους.

Υδροχόος: Τσιμπολογάει το βράδυ και γενικά τρώει ότι βρει μπροστά του, είναι το πιο λαίμαργο ζώδιο του κύκλου. Για αυτό τείνει να παίρνει εύκολα βάρος.  

Ιχθύς: Δίνουν περισσότερη σημασία στην εμφάνιση, παρά στη γεύση. Αδυναμία τους, πάντως, είναι τα  θαλασσινά με το κρασί.  Το ζώδιο αυτό λατρεύει το ποτό, σε σημείο που να το παρακάνει πολλές φορές.