Νέο μοναδικό Αιγινό Κεφίρ με 0% λιπαρά από την  Kouroushis Dairy! - Κεντρική Εικόνα

Νέο μοναδικό Αιγινό Κεφίρ με 0% λιπαρά από την Kouroushis Dairy!

Το νέο Αιγινό Κεφίρ της Kouroushis Dairy είναι το μοναδικό με 0% λιπαρά στην αγορά και αποτελεί την νέα προσθήκη της εταιρείας στα ροφήματα κεφίρ.

Tο κεφίρ είναι ένα δροσερό, φυσικό και θρεπτικό προβιοτικό γαλακτοκοµικό προϊόν. Έχει έντονο χαρακτηριστικό άρωµα και είναι πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά. Παρασκευάζεται από 100% φρέσκο κυπριακό γάλα µε τη χρήση σπάνιων κόκκων κεφίρ, οι οποίοι περιέχουν µια σειρά από ωφέλιμους ειδικούς οξυγαλακτικούς µικροοργανισµούς και ζύµες.

Το αιγινό ή αλλιώς κατσικίσιο γάλα, έχει σχεδόν διπλάσια ευεργετικά λιπαρά οξέα από το αγελαδινό γάλα, τα οποία βοηθούν στην πρόληψη του εγκεφαλικού επεισοδίου, της καρδιακής προσβολής και άλλων στεφανιαίων επιπλοκών.

Το αιγινό γάλα θεωρείται πιο θρεπτικό από το γάλα αγελάδας λόγω της δομής των πρωτεϊνών του και βοηθά στην αύξηση των επιπέδων της καλής χοληστερόλης και στη μείωση της κακής χοληστερόλης.

Επίσης η υψηλή του περιεκτικότητα σε ασβέστιο, ενισχύει τα οστά και τα υψηλά επίπεδα μεταλλικών στοιχείων όπως το σελήνιο, το οποίο αποτελεί βασικό στοιχείο της λειτουργικότητας του ανοσοποιητικού συστήματος, μας προστατεύει από ασθένειες και λοιμώξεις.

Εντάξτε το νέο και μοναδικό Αιγινό Κεφίρ 0% στη ζωή σας, συνδυάζοντάς το με μια ισορροπημένη διατροφή και έναν ενεργό τρόπο ζωής για να κτίσετε ένα δυνατό οργανισμό! Απολαύστε το σκέτο ή αναμείξτε το στο blender με φρέσκα ή καταψυγμένα φρούτα για ένα τέλειο θρεπτικό και δροσερό ρόφημα! 

 

Τα προϊόντα της Kοuroushis Dairy παράγονται με υψηλά πρότυπα ποιότητας και τεχνογνωσίας από γενιά σε γενιά, προσφέροντας σε κάθε κυπριακή οικογένεια προϊόντα υψηλής ποιότητας και ανώτερης γεύσης.

Τα προϊόντα της Kouroushis Dairy διαχειρίζεται η Tryfon Tseriotis LTD. Με ιστορία πέραν των 100 χρόνων, βαθιά γνώση και απαράμιλλη εμπειρία στην αγορά τροφίμων, η Tryfon Tseriotis είναι μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες υπηρεσιών και διανομής προϊόντων στην Κύπρο. Σε συνεργασία με εταιρείες διεθνούς εμβέλειας, η Tryfon Tseriotis προσφέρει προϊόντα υψηλής διατροφικής ποιότητας και αξίας στους καταναλωτές, με διαχρονικό όραμα να είναι πρωτοπόρος στην ανάπτυξη των brands της, στη λιανική αγορά στην Κύπρο.

 

Για να μάθετε περισσότερα για το αιγινό γάλα επισκεφθείτε:

https://www.organicfacts.net/health-benefits/animal-product/goat-milk.html

http://home.bt.com/lifestyle/health/healthy-eating/goats-milk-health-benefits-reasons-to-switch-11364198609147

https://www.culturesforhealth.com/learn/general/differences-cow-milk-goat-milk/

 

Για να μάθετε περισσότερα για τα προϊόντα της Kouroushis Dairy επισκεφθείτε:

http://www.kouroushis.com.cy/

https://www.facebook.com/kouroushisdairy/

https://www.instagram.com/kouroushisdairy/