Παραδοσιακό χαλλούμι ΑΛΑΜΠΡΑ: Διεθνής αναγνώριση της υψηλής ποιότητας του και από τα Burger King - Κεντρική Εικόνα

Παραδοσιακό χαλλούμι ΑΛΑΜΠΡΑ: Διεθνής αναγνώριση της υψηλής ποιότητας του και από τα Burger King

Η Γαλακτοβιομηχανία Α/ΦΟΙ Πέτρου, γνωστή για την παραγωγή των γαλακτοκομικών προϊόντων ΑΛΑΜΠΡΑ και «Η ΓΙΑΓΙΑ», εγκαινίασε νέα συνεργασία με την παγκοσμίου φήμης αλυσίδα εστιατορίων Burger King, η οποία προχώρησε πρόσφατα στο λανσάρισμα του νέου Halloumi Whopper Burger.

H συνεργασία προήλθε έπειτα από ενδελεχείς ελέγχους από μέρους των εστιατορίων Burger King, με βασικό κριτήριο τη διασφάλιση της υψηλής ποιότητας των πρώτων υλών. Μετά από αξιολόγηση των σύγχρονων εγκαταστάσεων της Γαλακτοβιομηχανίας, αποφασίστηκε όπως το γνωστό ανά το παγκόσμιο Whopper Burger, συνδυαστεί μοναδικά με το παραδοσιακό χαλλούμι ΑΛΑΜΠΡΑ.

Το γεγονός αυτό, αποτελεί ορόσημο για τη Γαλακτοβιομηχανία Α/ΦΟΙ Πέτρου, αφού ο απολαυστικός συνδυασμός γεύσεων του κυπριακού χαλλουμιού ΑΛΑΜΠΡΑ με το 100% βοδινό μπιφτέκι των Burger King που ξεκίνησε από την Κύπρο, ετοιμάζεται να κατακτήσει ολόκληρο τον κόσμο.

H αυθεντική κυπριακή γεύση, ξεπέρασε τα όρια της Κύπρου και απόκτησε φανατικούς λάτρεις στη Σουηδία και Δανία, που απολαμβάνουν τη νέα γευστική εμπειρία από τον Μαϊό του 2018.  Το παραδοσιακό χαλλούμι ΑΛΑΜΠΡΑ που έχει επιτύχει την παρουσία του σε 40 χώρες ανά το παγκόσμιο, λόγω της πλούσιας παραδοσιακής του γεύσης και των άπειρων γαστρονομικών επιλογών που προσφέρει, ταξιδεύει πλέον και μέσω της παγκόσμιας αλυσίδας των εστιατορίων Burger King. Πρόκειται για ακόμη ένα σημαντικό επίτευγμα στον τομέα των εξαγωγών, που θα αποφέρει σημαντικά οφέλη όχι μόνο για την εταιρεία, αλλά και για τον τόπο μας ευρύτερα.

Article Tags: 
ALAMBRA