Η Τέχνη του Ελβετικού Παγωτού - Κεντρική Εικόνα

Η Τέχνη του Ελβετικού Παγωτού

«Φτιάχνουμε απλά πράγματα με εξαιρετικό τρόπο»

Η φράση αυτή περιγράφει εξαιρετικά τα Παγωτά Mövenpick, από τον τρόπο παρασκευής τους έως το γιατί τα λατρεύουν οι καταναλωτές ανά τον κόσμο. Το πάθος για το εξαιρετικό, τα κορυφαία φυσικά συστατικά και η ελβετική τελειότητα των Maîtres Glaciers, αποτελούσαν πάντοτε τη βάση των εκλεκτών προτάσεων της Mövenpick.

H εταιρεία Βάσσος Ηλιάδης Λτδ. και τα παγωτά Mövenpick θέλοντας να δείξουν ότι κάθε απλή στιγμή γίνεται μοναδική, προσκάλεσαν τα media, influencers και food bloggers σε ένα γεύμα γευσιγνωσίας στο εστιατόριο Skinny Fox στην Λευκωσία.

H εταιρεία Βάσσος Ηλιάδης Λτδ, πωλεί και διανέμει τα παγωτά Mövenpick στην Κυπριακή αγορά από το 2017. Εκτός από τις επαγγελματικές συσκευασίες, τα παγωτά Mövenpick  μπορείτε να τα απολαύσετε σε ατομικές και οικογενειακές συσκευασίες. Θα τα βρείτε στα καλύτερα ξενοδοχεία, εστιατόρια και παγωταρίες, καθώς και σε υπεραγορές και περίπτερα.

Για όσους τα έχουν δοκιμάσει, αναδεικνύουν τέλεια τα αυθεντικά συστατικά τους και την πλούσια κρεμώδη υφή τους. Το πετυχαίνουν αυτό επιλέγοντας κορυφαίες πρώτες ύλες, το πάθος για την ελβετική τελειότητα και την έμφαση στην λεπτομέρεια. Είτε πρόκειται για τα πιο ζουμερά μάνγκο Alfonso από την Ινδία, για φρούτα του πάθους από το Εκουαδόρ, για lime από το Μεξικό, για σμέουρα Heritage από τη Χιλή ή για χειροποίητα κομμάτια σοκολάτας από τη Βασιλεία της Ελβετίας, τα συστατικά επιλέγονται με φροντίδα και προσοχή ώστε να διατηρούν το εξαιρετικό χρώμα και γεύση.

Το γεύμα αυτό έγινε στο εστιατόριο Skinny Fox γιατί τα παγωτά Mövenpick και το Skinny Fox συμμερίζονται το ίδιο πάθος για την τελειότητα και γιατί επιλέγουν να έχουν στο εστιατόριο τους κορυφαίες πρώτες ύλες. Ο Chef του εστιατορίου,  Ανδρέας Ανδρέου ετοίμασε ένα πλούσιο μενού γευστικών συνταγών, όπου τα παγωτά Mövenpick αναδείχθηκαν ως ο απόλυτος πρωταγωνιστής

Article Tags: 
MOVENPICK