FINE FOOD Gallery Γεύμα με συνταγές από γνωστά brands του Οργανισμού Κώστα Παπαέλληνα - Κεντρική Εικόνα

FINE FOOD Gallery Γεύμα με συνταγές από γνωστά brands του Οργανισμού Κώστα Παπαέλληνα

Γεύμα με συνταγές από γνωστά brands του Οργανισμού Κώστα Παπαέλληνα

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία την Τετάρτη 09 Μαΐου, στο εστιατόριο Barrique στη Λευκωσία, γεύμα με εκλεκτούς προσκεκλημένους .

Ο Οργανισμός Κώστα Παπαέλληνα ταξίδεψε σε ποιοτικές γευστικές διαδρομές τους φίλους και συνεργάτες του, με τα gourmet προϊόντα των γνωστών brands Del Monte, Pauls Finest Quinoa, Mornflake, Exotic food, και Stute και άλλων ευρέως διαδεδομένων brands.

 

Οι μοναδικές συνταγές δια χειρός του Chef Χαρίλαου Κυπριανού, που περιλάμβαναν ευφάνταστες σαλάτες, ιδιαίτερα κυρίως πιάτα με κρέας και ψάρι, συνοδευτικά που ικανοποιούν και τον πιο εκλεκτικό ουρανίσκο και άκρως απολαυστικά γλυκά, ενθουσίασαν τους προσκεκλημένους.

 

Ο Οργανισμός Κώστα Παπαέλληνα, έχει πλέον ισχυρή παρουσία στο εμπόριο τροφίμων με μάρκες που χαίρουν διεθνούς αναγνώρισης και παράλληλα έχουν κατακτήσει ηγετικά μερίδια αγοράς στις κατηγορίες τους. Στόχος του Οργανισμού είναι να μεγαλώσει τον Τομέα τροφίμων ακόμη περισσότερο, με μάρκες που ταιριάζουν στον χαρακτήρα και την κουλτούρα του.

Λίγα λόγια για τα brands

DEL MONTE

Ο ανανάς Del Monte καλλιεργείται σε τροπικές και υποτροπικές τοποθεσίες, όπως οι Φιλιππίνες, η Κόστα Ρίκα, η Χαβάη, η Ταϊλάνδη, η Μαλαισία, η Βραζιλία, η Ινδονησία και διάφορες χώρες της Αφρικής. Από την εισαγωγή του στα μέσα της δεκαετίας του 1990, ο ανανάς Del Monte πιστώνεται για την αύξηση της κατά κεφαλή κατανάλωσης φρέσκου ανανά σε όλο τον κόσμο. Ο ανανάς έχει βιταμίνες, μέταλλα, ίνες και ένζυμα ωφέλημα για το πεπτικό σύστημα και βοηθάει στη διατήρηση ενός ιδανικού βάρους και ισορροπημένης διατροφής. Έχει αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες και αποτελεί σημαντική πηγή αντιοξειδωτικών. Ο ανανάς Del Monte είναι έτοιμος και ώριμος να τον γευτείς και σου προσφέρει την καλύτερη γεύση του κονσερβοποιημένου ανανά.

www.delmonte.com

 

PAULS FINEST QUINOA

Η Paul’s Finest Quinoa είναι μια Ολλανδική εταιρεία που ασχολείται με βιολογικό Κινόα. Η αποστολή της εταιρείας αυτής είναι να παράγει προϊόντα με κινόα για μια πιο υγιεινή διατροφή. Με μεγάλη αφοσίωση στα προϊόντα Vegan, στα προϊόντα χωρίς γλουτένη, στα βιολογικά, και στα προϊόντα fair trade η Paul’s Finest Quinoa είναι παθιασμένη με την ποιότητα.

Σήμερα, το Quinoa θεωρείται ότι είναι ένα «superfood», λόγω της εξαιρετικής υψηλής θρεπτικής αξίας του.

www.paulsquinoa.com

MORNFLAKE

Η Mornflake παράγει βρώμη από το 1675 και ασχολείται με την βρώμη εδώ και 15 γενεές. Παραμένει μια οικογενειακή επιχείρηση ακόμη και σήμερα! Η βρώμη Mornflake παραμένει εξαιρετικής ποιότητας και έχει κερδίσει διεθνώς χρυσά μετάλλια για την ποιότητα της!

Οι Νιφάδες Βρώμης ολικής αλέσεως MORNFLAKE είναι αγνές και φυσικές. Συνιστούν την ιδανική επιλογή για ένα υγιεινό τρόπο ζωής!

www.mornflake.com

EXOTIC FOOD

Η εταιρεία ξεκίνησε ως όραμα δύο αδελφών, τόσο παθιασμένων με τα ταϊλανδέζικα τρόφιμα, που ονειρεύτηκαν να δουν την αγαπημένη τους κουζίνα μαγειρεμένη σε εστιατόρια και σπίτια σε όλο τον κόσμο. Κατασκευασμένα από τα πιο φρέσκα και ποιοτικά συστατικά που παράγονται από τους τοπικούς αγρότες, τα προϊόντα Exotic food αποτυπώνουν τις πολλές και υπέροχες διαστάσεις της Ταϊλάνδης. Σε κομψή και σύγχρονη συσκευασία, τα προϊόντα Exotic food μπορούν να οδηγήσουν σε μαγικές μαγειρικές στιγμές μέσα σε λίγα λεπτά.

www.exoticfoodthailand.com

STUTE

Η ποιότητα είναι μια λέξη που έχει γίνει συνώνυμη με το brand Stute.

H εταιρία είναι υπερήφανη για τα προϊόντα της και έχει αναπτύξει μια υψηλής ποιότητας σειρά μαρμελάδων, χυμών, φρουτοποτών και συνεχώς εξαπλώνεται, χρησιμοποιώντας μόνο τα καλύτερα φυσικά συστατικά, χωρίς πρόσθετη ζάχαρη, φιλικά προς τους διαβητικούς.

Κατανοεί την ευθύνη προς τους πελάτες της να προσφέρει προϊόντα που είναι φυσικά και σύμφωνα με τον υγιεινό τρόπο ζωής. Γι 'αυτό δεν χρησιμοποιούνται ποτέ τεχνητά συντηρητικά, χρώματα και αρώματα στα προϊόντα Stute.

www.stute-foods.com