Johnsof Γκοφρέτες με γέμιση κρέμα φουντουκιού  - Κεντρική Εικόνα

Johnsof Γκοφρέτες με γέμιση κρέμα φουντουκιού

Η Johnsof συνεχίζοντας με επιτυχία την παράδοση στην κατηγορία των σνακ, έχει τώρα λανσάρει στο αγοραστικό της κοινό, την πιο πλούσια τραγανή γκοφρέτα με γέμιση κρέμας φουντουκιού.

Φτιαγμένη με την ίδια αγάπη και με επίκεντρο την γεύση, η Johnsof γκοφρέτα, φτιαγμένη με τα αγνότερα συστατικά και πολύ μαεστρία είναι ο λόγος που θα το απολαμβάνουμε ολόχρονα σε κάθε μας εξόρμηση και πολύ σύντομα θα την έχουμε μαζί μας στο σχολείο.

Στην κόκκινη οικογενειακή συσκευασία των 225γρ. θα βρεις 5 Johnsof  γκοφρέτες των 45 γρ. μια για κάθε μέρα ή μια για την κάθε στιγμή που χρειάζεσαι ένα λατρεμένο διαφορετικό γλυκό…  ‘Άλλωστε όπως ξέρουμε, εκείνο που κάνει την  γκοφρέτα σου τόσο ξεχωριστή είναι η γεύση.

Johnsof, η διαφορά είναι στη γεύση.

Σχετικά με την Johnsof – Pavlos Cake Industry Ltd

H εταιρεία Johnsof ιδρύθηκε το 1977 και κατέχει ηγετική θέση στην Κυπριακή αγορά, στην κατηγορία τροφίμων και συγκεκριμένα, αρτοζαχαροσκευασμάτων. Παράγει και διαθέτει εδώ και 40 χρόνια γευστικά προϊόντα σταθερά υψηλής ποιότητας, συμβατά με την υγιεινή διατροφή όπως: Είδη αρτοποιίας (παξιμάδια, κριτσίνια, φρυγανιές), Μπισκότα (morning coffee, digestive, κράκερς, σαβουαγιάρ), Είδη ζαχαροπλαστικής (κουβερτούρες, τζέλια, κρέμα καραμελέ και αρώματα) και Προϊόντα χωρίς γλουτένη (ρυζογκοφρέτες, κράκερς και μπισκότα).

Με την πλούσια εμπειρία 40 χρόνων προσφοράς πρωτοποριακών προϊόντων τροφίμων, η Johnsof συνδυάζει την απαράμιλλη τεχνογνωσία  με τη χρήση των πιο αγνών υλικών διατηρώντας τα υψηλότερα συστήματα ποιότητας στην παραγωγή τροφίμων όπως ISO 22000, 9001, BRC και IFS.

Για περισσότερες πληροφορίες:

http://johnsof.com/

www.facebook.com/Johnsof1977