Δοκιμάστε τα νέα μπισκότα MISURA  - Κεντρική Εικόνα

Δοκιμάστε τα νέα μπισκότα MISURA

Τα καινούρια, πεντανόστιμα, μα πάνω από όλα υγιεινά μπισκότα MISURA, που φέρνει στην κυπριακή αγορά η εταιρεία ipH Iakovos Photiades Foodstuff Suppliers Ltd, σίγουρα θα τα αγαπήσετε! Αποτελούν ιδανική επιλογή για να προσφέρετε στον εαυτό σας, αλλά και σε όλη την οικογένειά σας, μια καθημερινή μεσογειακή απόλαυση χωρίς ενοχές.

Η κορυφαία εταιρεία MISURA δημιουργήθηκε στην Ιταλία το 1977 και μέχρι σήμερα διακρίνεται στον τομέα της καινοτομίας και της διατροφικής ευεξίας. Φροντίζει να προτείνει διαχρονικά στους καταναλωτές την πιο υγιεινή εκδοχή της απόλαυσης στα προϊόντα της, τα οποία ξεχωρίζουν όντας πλούσια σε ίνες και βιταμίνες, με λίγα λιπαρά, σάκχαρα και θερμίδες, ενώ δεν περιλαμβάνουν φοινικέλαιο και ακόρεστα λιπαρά.

Τα μπισκότα MISURA διατίθενται σε mini συσκευασία των 120g, είναι εύκολα στη μεταφορά και αποτελούν το τέλειο σνακ για το γραφείο ή το σχολείο. Απολαύστε τα με ένα φλιτζάνι καφέ, τον καλοκαιρινό σας χυμό ή όπως εσείς προτιμάτε σε τέσσερις μοναδικές επιλογές:

DELIGHT(DOLCESENZA) - μπισκότα με 4 δημητριακά χωρίς πρόσθετη ζάχαρη,

FIBREXTRA - μπισκότα ολικής αλέσεως με έξτρα φυτικές ίνες,

MUTLIGRAIN - μπισκότα πολύσπορα με 6 δημητριακά και

VEGAN - μπισκότα με κακάο για χορτοφάγους.

Όλα φτιαγμένα με γνήσια ιταλικά δημητριακά! 

Η εταιρεία MISURA

Η εταιρεία MISURA αποτελεί μέρος του μεγάλου ομίλου Colussi,  ενός από τους 6 διαρκώς αναπτυσσόμενους ομίλους στον τομέα των τροφίμων και ποτών διεθνώς, ο οποίος συμπεριλαμβάνει μερικά από τα σημαντικότερα προϊόντα της ιταλικής κουζίνας και κουλτούρας.

Στην κυπριακή αγορά, τη σειρά προϊόντων MISURA εισάγει και διανέμει η εταιρεία ipH η οποία κατέχει σήμερα μια από τις ηγετικές θέσεις στον τομέα τροφίμων για τα κανάλια λιανικής και εστίασης στην Κύπρο. Η ipH  είναι αφοσιωμένη στον στόχο της να εξυπηρετεί και να ανταποκρίνεται στις ανάγκες και απαιτήσεις του Κύπριου καταναλωτή, προσφέροντάς του μια ευρεία γκάμα προϊόντων υψηλής ποιότητας. Δέσμευσή της αποτελεί να συνεχίσει την ίδια άριστη και πολύπλευρη εξυπηρέτηση και στο μέλλον στοχεύοντας σε ό,τι καλύτερο για τον τομέα της και φυσικά τον καταναλωτή!