Τα λαχταριστά μπισκότα McVitie’s τώρα… to go! - Κεντρική Εικόνα

Τα λαχταριστά μπισκότα McVitie’s τώρα… to go!

Η νέα σειρά McVitie’s με την ονομασία «To Go» είναι εδώ! Με τα πακέτα «To Go» McVitie’s, τα πρώτα on-the-go γλυκά μπισκότα, οι καταναλωτές θα τρώνε τα αγαπημένα τους κλασικά μπισκότα McVitie’s σε μια πιο σύγχρονη μορφή, όπου και όποτε τους βολεύει.

Κάθε συσκευασία McVitie’s Original «To Go» περιέχει έξι πακέτα των δύο μπισκότων.

Ο τρόπος που οι άνθρωποι καταναλώνουν σνακ προϊόντα έχει αλλάξει τα τελευταία χρόνια. Αντανάκλαση αυτών των αλλαγών είναι ο πολυάσχολος τρόπος ζωής που οδήγησε σε μια αυξανόμενη πτώση στην παράδοση των τριών γευμάτων την ημέρα. Είσαστε στο δρόμο και ψάχνετε το ιδανικό γλυκό σνακ για να κόψετε την πείνα σας; Ανοίξτε ένα πακέτο «To Go» και δώστε στον εαυτό και στην παρέα σας τη γεύση που τους αξίζει! Το λανσάρισμα των μπισκότων McVitie’s, στη μορφή «αρπάζω-και-φεύγω» δίνουν την γευστική λύση στον καθένα μας. Σε ακολουθούν παντού!

«Δίδυμη» απόλαυση, τα μπισκότα McVitie’s λαχταριστά και χορταστικά, σου προσφέρουν ευχαρίστηση και σε γεμίζουν ενέργεια κάθε μέρα, στο διάλλειμα, στο γραφείο, στη βόλτα, στο διάβασμα, παντού. Τα μπισκότα McVitie’s Digestives «To Go» διανέμονται στην Κυπριακή αγορά από την εταιρεία Tryfon Tseriotis Ltd.