LoveSnack χωρίς... κληρώσεις  - Κεντρική Εικόνα

LoveSnack χωρίς... κληρώσεις

Η αγάπη για τα συσκευασμένα αλλαντικά Snack μεγαλώνει και γίνεται πιο θερμή με νέα… πυρίμαχα δώρα από τη γνωστή εταιρεία NAVA. Το σχέδιο επιβράβευσης loveSnack μπαίνει σε νέα φάση και, με κάθε 3 κιλά συσκευασμένων Snack, δίνει την ευκαιρία στους καταναλωτές του να επιλέξουν ένα από τα τρία αντικολλητικά ταψιά με κεραμική επίστρωση NAVA!

 

Το πρωτοποριακό σχέδιο επιβράβευσης loveSnack που ξεκίνησε πριν από 6 μήνες δίνει δώρα χωρίς κληρώσεις και διαγωνισμούς. Το μόνο που χρειάζεται κανείς να κάνει, είναι να απολαύσει τα αγαπημένα του συσκευασμένα αλλαντικά Snack και να καταχωρίσει τους κωδικούς των συσκευασιών (barcode και τον κωδικό του ξυστού το μπροστινό μέρος της συσκευασίας) στο www.lovesnack.com.cy. Μόλις ο χρήστης “μαζέψει” 3K gπαίρνει αυτόματα το αντικολλητικό ταψί με κεραμική επίστρωση NAVA της επιλογής του. 

Τα ταψιά NAVA που μπορεί κανείς να διεκδικήσει είναι στις εξής διαστάσεις: Ταψί NAVA 26 cmX 34 cm, ταψί NAVA 23 cmX 36,5 cm και ταψί NAVA 28 cmX 40 cm.

Για περισσότερες πληροφορίες για το σχέδιο προνομίων loveSnack και τα ταψιά NAVA, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.lovesnack.com.cy.