Νέα μέρα, νέα εμφάνιση για τους χυμούς Λανίτης! - Κεντρική Εικόνα

Νέα μέρα, νέα εμφάνιση για τους χυμούς Λανίτης!

Μετά από δεκαετίες κυριαρχίας στα ράφια με το γνωστό κόκκινο λογότυπο, οι χυμοί Λανίτης ανανεώνονται και αναδεικνύουν την ποιότητα και την ιστορία τους, με νέο λογότυπο, νέα εμφάνιση. 

Η ανανεωμένη εμφάνιση των χυμών Λανίτηςεστιάζει στις θεμελιώδεις αξίες που τουςχαρακτηρίζουν από το ξεκίνημά τους το 1949 μέχρι και σήμερα: αναλλοίωτη παράδοση στο χρόνο,υψηλή ποιότητα σε κάθε συσκευασία καιυπέροχη γεύση.Τα νέα εικαστικά, δίνουν προτεραιότητα στη χρηστικότητα και το περιεχόμενο, με ακόμη πιο εμφανή τα θρεπτικά συστατικά του κάθε χυμού. Επιπλέον, οι ανανεωμένοι χυμοί Λανίτης φέρουν το λογότυπο FSCκαθώς έχουν πιστοποιηθεί από το Συμβούλιο Διαχείρισης Δασών (ForestStewardship Council ®). Πρόκειται για έναν ανεξάρτητο, μη κερδοσκοπικό οργανισμό, διεθνώς αναγνωρισμένο, που προωθεί την υπεύθυνη διαχείριση των δασών σε όλο τον κόσμο.

Οι χυμοί Λανίτης, σεβόμενοι τις ανάγκες των καταναλωτών, ανταποκρίνονται στις προκλήσεις της αγοράς και προσφέρουν επιλογές που συνδυάζουν τη θρεπτική αξία των χυμών φρούτων με απολαυστική γεύση.Οι εκλεκτές πρώτες ύλες και οι άριστες διαδικασίες εμφιάλωσης εξασφαλίζουν ποιότητα, υπέροχη γεύση και υγιεινή απόλαυση, χωρίς συντηρητικά, συμβάλλοντας σε ένα ισορροπημένο τρόπο ζωής.