Υπάρχουν επιπλέον λόγοι για να αγαπήσεις τα Snack!  - Κεντρική Εικόνα

Υπάρχουν επιπλέον λόγοι για να αγαπήσεις τα Snack!

Τώρα, τα συσκευασμένα αλλαντικά Snack σου δίνουν ακόμα ένα λόγο να τα αγαπήσεις: το σχέδιο επιβράβευσης loveSnack!

 

 

Τα συσκευασμένα αλλαντικά Snack σε ανταμείβουν για την εμπιστοσύνη και σου δίνουν την ευκαιρία να αξιοποιήσεις μέχρι και το τελευταίο γραμμάριο Snack, με δώρα αξίας. Όσα περισσότερα γραμμάρια Snack μαζέψεις, τόσα περισσότερα δώρα θα πάρεις!

Το πρωτοποριακό σχέδιο επιβράβευσης loveSnack δίνει την ευκαιρία στους καταναλωτές των αλλαντικών Snack να πάρουν χρήσιμα δώρα αξίας, χωρίς κληρώσεις και διαγωνισμούς απλά  “μαζεύοντας”  γραμμάρια για κάθε συσκευασία που αγοράζουν. Κάθε γραμμάριο συσκευασμένων αλλαντικών μετρά! Με κάθε 3kg Snack που συμπληρώνονται θα μπορούν αυτόματα να επιλέξουν το  δώρο τους. 

Ο τρόπος είναι απλός! Πάνω σε κάθε συσκευασία, υπάρχει ένα ξυστό αυτοκόλλητο το οποίο κρύβει ένα μυστικό κωδικό. Αυτός ο κωδικός, μαζί με το barcode του προϊόντος (κωδικός συσκευασίας) καταχωρούνται στο www.lovesnack.com.cy και έτσι μαζεύονται γραμμάρια.

Μόλις συμπληρωθούν τα 3Kg  αυτόματα θα μπορεί ο καθένας να επιλέξει το δώρο που προτιμά! Τα δώρα είναι από τη γνωστή σειρά ΕSPIEL:  σαλατιέρα 39cm αξίας €17, πιατέλα 32cm αξίας €10 και πιατέλα με πόδι 32cm αξίας €15.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το σχέδιο επισκεφτείτε το www.lovesnack.com.cy