Λέων και Τσικνοπέμπτη πάνε μαζί  - Κεντρική Εικόνα

Λέων και Τσικνοπέμπτη πάνε μαζί

Αυτή την Πέμπτη, 3 Μαρτίου, οι έμπειροι Κύπριοι «ψήστες», ακολουθώντας πιστά την παράδοση, ετοιμάζονται να «τσικνίσουν» εκ νέου τον ουρανό της Κύπρου. Η αγαπημένη κυπριακή μπύρα ΛΕΩΝ, που έχει αυτοδιοριστεί σαν η επίσημη μπύρα της Τσικνοπέμπτης, έχει ετοιμάσει για το σκοπό αυτό μία τσάντα-έκπληξη. 

Η Λέων έχει δημιουργήσει την τέλεια τσάντα/πακέτο για μεγιστοποίηση της απόλαυσης την ημέρα της Τσικνοπέμπτης. Το όνομα αυτής: «ΛΕΩΝ Tsikno-Bag». Πρόκειται για μία πρωτοποριακή επαναχρησιμοποιήσιμη τσάντα που περιέχει όλα τα απαραίτητα εφόδια για μια αυθεντική Κυπριακή Τσικνοπέμπτη: αυθεντικά κυπριακά λουκάνικα, αυθεντική κυπριακή κουλούμπρα, λεμόνια για το πατροπαράδοτο «πόσφιγμα», 1 αυθεντικό ποτήρι ΛΕΩΝ, για δημιουργία του σωστού αφρού που αρμόζει στη περίσταση και beer mats ΛΕΩΝ για να μην βρεχθεί το τραπεζομάντηλο.

Επιπλέον, η ομάδα της Λέων έχει αναλάβει να κεράσει «τσακρίν» μπύρα Λέων για ακόμη περισσότερη απόλαυση την ημέρα της Τσικνοπέμπτης.

* Αν θες να μάθεις περισσότερα και πληροφορίες για το πως μπορείς να παραλάβεις το δικό σου «ΛΕΩΝ Tsikno-Bag», μπες στη σελίδα της Λέων στο facebook