Vienna Bakeries: Οι πρώτοι τυχεροί του μεγάλου διαγωνισμού των 20 χρόνων είναι γεγονός - Κεντρική Εικόνα

Vienna Bakeries: Οι πρώτοι τυχεροί του μεγάλου διαγωνισμού των 20 χρόνων είναι γεγονός

Ανακοινώθηκαν οι πρώτοι μεγάλοι τυχεροί του διαγωνισμού των Vienna Bakeries, ο οποίος διεξάγεται στα πλαίσια των εορτασμών των 20 χρόνων λειτουργίας των καταστημάτων.

Συγκεκριμένα, η πρώτη κλήρωση πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 8, Μαΐου στα 4 καταστήματα Vienna Bakeries, χαρίζοντας στους τυχερούς 1 δωροκουπόνι αξίας €300 και 10 δωροκουπόνια αξίας €30 για αγορές προϊόντων από τα Vienna Bakeries, 1 δωροκουπόνι αξίας €200 από τα καταστήματα Bionic, όπως επίσης και 100 ποδιές κουζίνας Vienna Bakeries.

Ο διαγωνισμός ξεκίνησε την 1η Μαΐου και θα ολοκληρωθεί στις 31 Μαΐου, με τα Vienna Bakeries να μοιράζουν δώρα, θέλοντας να ευχαριστήσουν το πιστό καταναλωτικό κοινό τους που για τα τελευταία 20 χρόνια δείχνει την προτίμησή του στα ποιοτικά προϊόντα Vienna. Το μόνο που πρέπει να κάνουν οι καταναλωτές είναι να επισκεφθούν ένα από τα 4 καταστήματα Vienna Bakeries και με κάθε αγορά τους να συμπληρώσουν το κάτω μέρος της απόδειξης και να το τοποθετήσουν στα κουτιά των 20 χρόνων, για να μπουν αυτόματα στην κλήρωση.

Οι επόμενες εβδομαδιαίες κληρώσεις με αντίστοιχα δώρα θα πραγματοποιηθούν στις 15, 22 & 29 Μαΐου, ενώ η μεγάλη κλήρωση θα γίνει την 1η Ιουνίου, η οποία θα αναδείξει έναν τυχερό που θα κερδίσει 1 δωροκουπόνι αξίας €1000 από την Top Kinisis για ταξίδι σε προορισμό της επιλογής του.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι για 20 ολόκληρα χρόνια, τα Vienna Bakeries βρίσκονται δίπλα στον σύγχρονο καταναλωτή με αγαπημένες γεύσεις, προσφέροντας φρέσκα και ποιοτικά προϊόντα αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής κάθε στιγμή της ημέρας.

 

Διευθύνσεις Καταστημάτων:

Κατάστημα Vienna 1: Λεωφ. Κυρηνείας 147, Αγλαντζιά, Λευκωσία

Κατάστημα Vienna 2: Λεωφ. Λάρνακος 101, Αγλαντζιά, Λευκωσία

Κατάστημα Vienna 3: Λεωφ. Γιάννου Κρανιδιώτη, Λατσιά, Λευκωσία

Κατάστημα Vienna 4: Λεωφ. Στροβόλου 55Α, Λευκωσία

Article Tags: 
VIENNA BAKERIES