Καλωσορίζοντας την άνοιξη στη φρουτολαχαναγορά «Η Παλιά Αποθήκη» - Κεντρική Εικόνα

Καλωσορίζοντας την άνοιξη στη φρουτολαχαναγορά «Η Παλιά Αποθήκη»

Το Σάββατο 2 Μαρτίου, η Παλιά Αποθήκη καλωσόρισε την άνοιξη, στην πλήρως ανακαινισμένη φρουτολαχαναγορά στην Παλλουριώτισσα, γιορτάζοντας τα 6 χρόνια λειτουργίας της, απολαμβάνοντας ένα ξεχωριστό πρωινό με γεύσεις από την φύση.   

Με φρέσκα εικόνα και αναβαθμισμένες υπηρεσίες, η «Παλιά Αποθήκη» προσφέρει πλέον μια ολοκληρωμένη εμπειρία ψωνίσματος στους πελάτες της. Διαθέτει άφθονες ποικιλίες φρούτων και λαχανικών, όσπρια, έτοιμες συσκευασμένες σαλάτες, κρεοπωλείο το οποίο διαθέτει καθημερινά φρέσκα κυπριακά κρέατα, τμήμα παντοπωλείου με μια μεγάλη ποικιλία από είδη σουπερμάρκετ, κυπριακά χειροποίητα ψωμιά και εδέσματα, και φρεσκοαλεσμένο κυπριακό καφέ.

Αν είσαι λάτρης των εξωτικών φρούτων, εδώ θα βρεις μια τεράστια γκάμα από κάθε γωνιά της γης όπως Berries, Dragon Fruit, Lychee, Tamarillo, Buddha’s Hand, Rambutan, Mangosteens, Kiwano.  Αν λατρεύεις το pineapple άλλα σε ζορίζει το καθάρισμα του, τότε σίγουρα πρέπει να’ρθεις μια βόλτα στην «Παλιά Αποθήκη». Η διαδραστική μηχανή με το όνομα PINABAR που βρίσκεται αποκλειστικά στην φρουτολαχαναγορά, σε προκαλεί να παίξεις μαζί της, αφού μέσα σε 20 δευτερόλεπτα θα έχει καθαρισμένο και τεμαχισμένο το pineapple που διάλεξες.

Εντός της φρουτολαχαναγοράς βρίσκεται και το Juice Bar με το όνομα «Fruit Rhapsody» , όπου ετοιμάζονται φρέσκοι χυμοί, εξωτικά smoothies, υγιεινά τσιμπήματα και καφές. Όλα αυτά μπορείς να τα απολαύσεις χαλαρά στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο, είτε σε take away.

Το διαφημιστικό γραφείο Lobsters έχει αναλάβει την αναβαθμισμένη εικόνα της «Παλιάς Αποθήκης», περιλαμβάνοντας σε αυτό την ανακαίνιση, τα social media αλλά και την δημιουργία μιας σειράς από ξεχωριστές υφασμάτινες τσάντες , τις οποίες μπορείτε να προμηθευτείτε μόνο από την «Παλιά Αποθήκη» και να έχετε πάντα μαζί σας για τα ψώνια σας.

Iστορία: Tο 2013, κάτω από το επιχειρηματικό βλέμμα της οικογένειας Αγρότη (Ανδρέας Σ. Αγρότης ASA Ltd που δραστηριοποιείται στον τομέα της χονδρικής πώλησης φρούτων και λαχανικών εδώ και 3 γενιές), δημιουργήθηκε με πολλή αγάπη, μεράκι και συνέπεια για τον καταναλωτή η Φρουτολαχαναγορά  «Η Παλιά Αποθήκη».

Φιλοσοφία της εταιρείας είναι πως μια οικογενειακή επιχείρηση πρέπει να συνδυάζει το πάθος και τη φροντίδα μιας οικογένειας με τις καλύτερες επαγγελματικές πρακτικές μιας σύγχρονης επιχείρησης προκειμένου να δημιουργεί αξίες για τους πελάτες της. Όπως μας είπε ο ιδιοκτήτης και διευθυντής της «Παλιάς Αποθήκης», Αντρέας Αγρότης, πρώτιστος  στόχος  είναι να προσφέρεται μια μοναδική εμπειρία ψωνίσματος  με συνεχείς βελτιωμένες υπηρεσίες, νέες ετικέτες από ντόπιους και ξένους παραγωγούς, όλα με εξαιρετική ποιότητα και χαμηλές τιμές.

Facebook:H Palia Apothiki (paliaapothiki/)
Instagram: HPaliaApothiki_Cyprus (hpaliaapothiki_cyprus)
Διεύθυνση: Τζόν Κέννεντυ 55,  Παλλουριώτισσα, Τ. Κ 1046, Λευκωσία
Tηλ: 22436077