To Homemate είναι επίσημα ανοικτό! - Κεντρική Εικόνα

To Homemate είναι επίσημα ανοικτό!

Το Homemate άνοιξε και επίσημα τις πόρτες του στο κοινό την Τετάρτη 28 Νοεμβρίου, στην περιοχή της Λακατάμιας, κοντά στο νέο Nicosia Mall.

 

Το Homemate σας περιμένει  σε έναν υπέροχα διαμορφωμένο χώρο πέραν των 7.000τ.μ., έχοντας ετοιμάσει για εσάς τις πιο μοναδικές προσφορές και τιμές, αλλά και μια τεράστια ποικιλία από έπιπλα και διακόσμηση σπιτιού μέχρι κουρτίνες, υφάσματα, προϊόντα για παιδιά, λευκά είδη, φωτιστικά, είδη μπάνιου, αξεσουάρ μπάνιου, οικιακό εξοπλισμό, ηλεκτρικές συσκευές, συστήματα ήχου και εικόνας, εξοπλισμό γραφείου, φροντίδα κατοικιδίου, αξεσουάρ αυτοκινήτου, power tools, μπογιές, ψησταριές, έπιπλα κήπου, φυτά και γλάστρες.

 

Με  απώτερο στόχο να προσφέρει ένα Μοναδικό Συνδυασμό Επίπλωσης Σπιτιού & DIY, το Homemate αποτελεί μία νέα πραγματικότητα στην Κυπριακή αγορά που δραστηριοποιείται αυτόνομα στην Κύπρο, υπό την αιγίδα και πολύτιμη καθοδήγηση του ομίλου Alf Mizzi and Sons Ltd (www.alfmizziandsons.com), μιας πρωτοπόρου εταιρείας από τη Μάλτα με ενεργή συμμετοχή σε διάφορους τομείς της οικονομίας και με παρουσία σε διάφορες χώρες. Η εταιρεία Homemate ιδρύθηκε το 1998 στη Μάλτα και είναι το μεγαλύτερο κέντρο βελτίωσης σπιτιού της χώρας.

 

Μέσω της μεγάλης ποικιλίας προϊόντων, αλλά και της εξαιρετικής σχέσης μεταξύ ποιότητας - τιμής, το Homemate είναι ο ιδανικός προορισμός για όλα αυτά που θα κάνουν τον χώρο σας όπως τον έχετε ονειρευτεί, παρέχοντάς σας ολοκληρωμένες λύσεις για κάθε σας μικρή ή μεγάλη ανάγκη.

 

Ανακαλύψτε στο φυλλάδιο που κυκλοφορεί όλες τις μεγάλες προσφορές για τον χώρο σας, αλλά και πολλές εκπλήξεις που θα σας ενθουσιάσουν, και επισκεφθείτε το Homemate για να βρείτε από κοντά ακόμα περισσότερες. Διεύθυνση Γωνία Βιέννης  & Πράγας 6, Λακατάμια.

 

Ωράριο λειτουργίας Δευτέρα - Σάββατο 08:30-20:00 και Κυριακή 10:00-19:00.

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο Παγκύπριο τηλέφωνο επικοινωνίας 77775522.