My happiest moments: Ο μεγάλος καλοκαιρινός διαγωνισμός από την ΚΕΑΝ συνεχίζεται και μοιράζει απίστευτα δώρα - Κεντρική Εικόνα

My happiest moments: Ο μεγάλος καλοκαιρινός διαγωνισμός από την ΚΕΑΝ συνεχίζεται και μοιράζει απίστευτα δώρα

Η ΚΕΑΝ ανακοινώνει τις δύο πρώτες μεγάλες νικήτριες του διαγωνισμού My Happiest Moments που τρέχει αυτό το καλοκαίρι με μεγάλο έπαθλο αξέχαστα ταξίδια σε συναρπαστικούς προορισμούς.

 

Η  Γιάννα Γιάγκου έχει κερδίσει ένα ταξίδι για δύο άτομα στο Dubai, με επίσκεψη στον καταυλισμό των Βεδουίνων και σαφάρι καμήλας, ενώ η Σκεύη Παρασκευά έχει κερδίσει ταξίδι για δύο άτομα στο Abu Dhabi, που περιλαμβάνει επίσκεψη στο μαγευτικό Yas island, την κοσμοπολίτικη Yas Marina, περιήγηση στο φαντασμαγορικό παλάτι του Εμίρη, ξέφρενο παιχνίδι στο Yas Waterwold, και εκπληκτικές βόλτες στο Ferrari World.

 

Και φυσικά πολλοί άλλοι τυχεροί έχουν κερδίσει μεγάλα δώρα και ταξιδάκια στον μεγαλύτερο διαγωνισμό αυτού του καλοκαιριού, αφού κάθε μέρα αναδεικνύεται και ένας τυχερός.

 

Ο διαγωνισμός συνεχίζεται μέχρι τις 24 Σεπτεμβρίου και μοιράζει καθημερινά δωροεπιταγές, διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχεία, αεροπορικά εισιτήρια και πολλά άλλα πλούσια δώρα! Οι συμμετοχές είναι πολλές και το ενδιαφέρον στο τέρμα, μια και ο τρίτος μεγάλος τυχερός, που θα αναδειχθεί στο τέλος του διαγωνισμού, θα ταξιδέψει μαζί με ένα δικό του άτομο στο Bilbao, στην Ισπανία, για να παρακολουθήσει τα MTV Europe Awards, στις 4 Νοεμβρίου 2018, στην πιο διάσημη μουσική βραδιά της Ευρώπης, παρέα με τα μεγαλύτερα ονόματα του πενταγράμμου στον κόσμο.

 

Πώς συμμετέχετε; Υπάρχει ένας μαγικός κωδικός. Κρύβεται κάτω από τα λευκά καπάκια των χυμών ΚΕΑΝ 1Litr, πορτοκάλι και 5 φρούτα, και προσφέρει ευκαιρίες για καταληκτικά δώρα! Αναζητήστε τον κωδικό και δείτε αν κερδίσατε. Ο τρόπος είναι απλός. Κάντε εγγραφή στη σελίδα της ΚΕΑΝ στο Facebook και γράψτε τον κωδικό, ή στείλτε τον με μήνυμα στο 1020. Θα διαπιστώσετε στη στιγμή αν κερδίσατε ένα από τα καθημερινά δώρα και αυτόματα θα μπείτε στην κλήρωση για το τελευταίο μεγάλο δώρο: ταξίδι για δύο άτομα στο Bilbao, στην Ισπανία, για να παρακολουθήσετε τα MTV Europe Awards!

 

ΚΕΑΝ: My happiest moments!

 

Κάντε γρήγορα. Μπορεί να είστε εσείς οι τυχεροί! 

                                                      

Article Tags: 
ΚΕΑΝ