Το καλύτερο βούτυρο στον κόσμο,  τώρα και σε Liquid μορφή  - Κεντρική Εικόνα

Το καλύτερο βούτυρο στον κόσμο, τώρα και σε Liquid μορφή

Με την ασύγκριτη γεύση και την ανώτερη του ποιότητα, το Lurpak® ξεχωρίζει επάξια ως το καλύτερο βούτυρο στον κόσμο, ενώ κατέχει σταθερή αξία και θέση καθημερινά στο τραπέζι μας.

Αγαπημένο στους λάτρεις της μαγειρικής που θέλουν πάντα να εξελίσσουν τις δεξιότητές τους και να έχουν στα χέρια τους τα καλύτερα υλικά, τώρα το Lurpak® διατίθεται και Liquid (σε υγρή μορφή) βοηθώντας τους να ξεδιπλώσουν το μαγειρικό  τους ταλέντο, όποια κι αν είναι η περίσταση!

Το Lurpak® Cooking Liquid είναι ένα καινοτομικό προϊόν στην κατηγορία του βουτύρου που προορίζεται ιδανικά για τηγάνισμα σε υψηλές θερμοκρασίες. Πιο συγκεκριμένα, αποτελεί ένα μείγμα βουτύρου και φυτικού ελαίου που χαρίζει αξεπέραστη νοστιμιά στο φαγητό, χωρίς συμβιβασμούς στη γεύση! Έτσι έχετε δίπλα σας ένα εκλεκτό σύμμαχο κάθε μαγειρική στιγμή που κάνει ευκολότερο το τηγάνισμα σε υψηλές θερμοκρασίες, εντυπωσιάζει με το χρυσό φινίρισμα που αφήνει στο φαγητό και εγγυάται απολαυστικά αποτελέσματα διατηρώντας την ποιότητα και τη φρεσκάδα της γεύσης.

Το Lurpak® Cooking Liquid όπως και όλα τα προϊόντα Lurpak® είναι ολόφρεσκα και φέρουν το σήμα γνησιότητας της μάρκας τους, καθώς και την υψηλότερη πιστοποίηση παραγωγής και συσκευασίας του κρατικού οργανισμού ελέγχου της Δανίας, όπου παράγονται σε υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις με υψηλές προδιαγραφές υγιεινής και ασφάλειας.

Τη σειρά προϊόντων Lurpak® εισάγει και διανέμει στην κυπριακή αγορά η ipH Iakovos Photiades Foodstuff Suppliers Ltd.

 

Article Tags: 
lurpak, butter, bestbutter