ΣΤΗ LIDL, ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΦΕΡΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΚΑΘΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΠΟΙΟΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ. - Κεντρική Εικόνα

ΣΤΗ LIDL, ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΦΕΡΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΚΑΘΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΠΟΙΟΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ.

 

 

Στα καταστήματα της LIDL κάθε μέρα θα βρείτε ολόφρεσκα κυπριακά λαχανικά και φρούτα που μεγαλώνουν κάτω από το πλούσιο φως του κυπριακού ήλιου στα εύφορα χώματα του τόπου μας. Η γεύση, το άρωμα και το χρώμα τους είναι από τα σημαντικά ξεχωριστά χαρακτηριστικά τους.

Στην Lidl φροντίζουμε να διατηρούμε τα φρούτα και τα λαχανικά φρέσκα, γευστικά και γεμάτα με τις βιταμίνες τους ακολουθώντας πιστά μια σειρά πρακτικών. Μια από αυτές είναι η συνεργασία μας με Κύπριους παραγωγούς και προχωράμε στην επιλογή τους με βάση την εποχικότητα ώστε να είναι πιο νόστιμα. Επίσης έχουμε καθημερινή τροφοδοσία για να εξασφαλίζουμε τη φρεσκάδα τους ενώ τα ελέγχουμε προσεκτικά ένα – ένα πριν φτάσουν στο μανάβικό μας, για να μπορεί ο καταναλωτής να έχει τα καλύτερα προϊόντα.

Μια σημαντική συνεργασία Lidl είναι με την Farmers Fresh από την οποία προμηθευόμαστε τα τελευταία 4 χρόνια αρκετούς κωδικούς από φρούτα και λαχανικά. Ξεκινήσαμε να συνεργαζόμαστε το 2014 και πλέον η Farmers Fresh αποτελεί στρατηγικό συνεργάτη της Lidl. Η Farmers Fresh συνεργάζεται με 60 παραγωγούς σε Παγκύπρια βάση και προμηθεύει κυρίως με Κυπριακά φρούτα και λαχανικά σε καινοτόμες συσκευασίες, τη ντόπια αγορά και το εξωτερικό. Η Farmers Fresh επιλέγει τους συνεργαζόμενους παραγωγούς με τα αυστηρά κριτήρια ασφάλειας και υγείας που θέτει η EE και τα επιπρόσθετα που θέτει η Lidl.

Οι καταναλωτές μπορούν να προμηθευτούν σε όλα τα καταστήματα της Lidl τα εξαιρετικά φρούτα και λαχανικά με την επωνυμία Famers Fresh, όπως και τις νέες πρωτότυπες συσκευασίες με τα  νέα κομμένα φρούτα και λαχανικά που υπάρχουν αποκλειστικά στα Lidl.

Στην πρόσφατη επίσκεψή τους, εκπρόσωποι των ΜΜΕ είχαν την ευκαιρία να ξεναγηθούν στις εγκαταστάσεις της Farmers Fresh από τον ιδιοκτήτη Κούλλη Φυλακτού, αλλά και να ζήσουν από κοντά τις διαδικασίες παραλαβής και συσκευασίας φρέσκων φρούτων και λαχανικών. 

 

 

Newsfeed