Αβοκαντομανία!  - Κεντρική Εικόνα

Αβοκαντομανία!

Το αβοκάντο είτε το αγαπάς, είτε το μισείς! Εάν είσαι φανατικός θαυμαστής του κρεμώδους, λαχταριστού αβοκάντο τώρα βγάλε εισιτήριο για Άμστερνταμ.

Το νέο εστιατόριο θα ανοίξει στη γειτονιά De Pijp του Άμστερνταμ .“Οι δυνατότητες είναι αμέτρητες. Ο μόνος κανόνας είναι ότι θα πρέπει να χρησιμοποιούμε το πράσινο σούπερ φρούτο με τον έναν ή τον άλλον τρόπο σε όλα μας τα πιάτα”, δήλωσαν σε ολλανδική εφημερίδα οι ιδιοκτήτες του “The Avocado Show”, Julien Zaal, Ron Simpson και Jaimie van Heije. Μπορεί ακόμα να μην έχει αποκαλυφθεί ολόκληρο το μενού του εστιατορίου, ωστόσο, μέσω των σελίδων του εστιατορίου στα κοινωνικά δίκτυα έχουμε ενημερωθεί πως πέρα από το κλασικό ψωμί με αβοκάντο, το γνωστό avocado toast και τις γνωστές παραλλαγές του, το εστιατόριο θα σερβίρει και μπέργκερ που αντί για ψωμί θα έχουν αβοκάντο, αλλά και λαχταριστά milkshakes σοκολάτας με το αγαπημένο μας φρούτο.

Και η αβοκαντομανία συνεχίζεται! Ένα παρόμοιο μαγαζί με το όνομα “Avocaderia” αναμένεται να ανοίξει τις πόρτες του τον ερχόμενο Φεβρουάριο και στη Νέα Υόρκη. Η διαφορά του από εκείνο της Ολλανδίας είναι πως στο συγκεκριμένο μαγαζί κάνεις την παραγγελία σου μέσω εφαρμογής στο κινητό σου και στη συνέχεια την παραλαμβάνεις από το κατάστημα.