Νέα εμφάνιση, ίδια γεύση!  - Κεντρική Εικόνα

Νέα εμφάνιση, ίδια γεύση!

Τα εστιατόρια Ocean Basket αλλάζουν την εμφάνισή τους, και η αλλαγή αυτή θα γίνει σε όλα τα Ocean Basket ανά τον κόσμο. Η αρχή όμως έγινε στο Οcean Basket στο My Mall Λεμεσού.

Είναι ωραίο να έχεις κάπου την πρωτιά. Η γνωστή αλυσίδα εστιατορίων με τις αγαπημένες πιατέλες θαλασσινών και το πλούσιο σε sushi μενού, αλλάζει την εμφάνισή της παγκοσμίως, αρχίζοντας από την Κύπρο και συγκεκριμένα από το εστιατόριο Ocean Basket στο My Mall Λεμεσού. Τα αποκαλυπτήρια της νέας εμφάνισης των εστιατορίων, πραγματοποιήθηκαν με μεγάλη επιτυχία την περασμένη Τρίτη, 13 Δεκεμβρίου

 

Η νέα, μοντέρνα εμφάνιση των δημοφιλών εστιατορίων, σχεδιάστηκε με στόχο να δημιουργήσει περισσότερο χώρο, έτσι ώστε οι επισκέπτες τους να μπορούν να περάσουν πιο άνετα, ποιοτικό χρόνο με την οικογένεια και τους φίλους τους. Διαθέτει ευρύχωρούς πάγκους, μεγαλύτερα οικογενειακά τραπέζια, αναπαυτικές ψάθινες καρέκλες με μεσογειακό ταπεραμέντο αλλά και ψηλά σκαμνιά με θέα το νέο, γρανιτένιο Sushi Bar.

Το ιδιαίτερα εντυπωσιακό Sushi Bar είναι πολύ βολικό για εκείνες τις στιγμές που κάποιος θέλει ν’ απολαύσει κάτι στα γρήγορα. Ακόμη πιο εντυπωσιακό είναι το γεγονός ότι πάνω στην επιφάνεια του, οι επιδέξιοι σεφ των εστιατορίων, μπορούν να ψήσουν ψάρι στην στιγμή, χρησιμοποιώντας φλόγιστρο.

Εξίσου ελκυστικός και άνετος είναι και ο εξωτερικός χώρος του εστιατορίου, στο σχεδιασμό του οποίου δόθηκε ιδιαίτερη σημασία.  Περιβάλλεται από ξύλινη πέργκολα, διακοσμείται από τοπικά φυτά, δέντρα και βότανα που ενισχύουν την μεσογειακή αισθητική του εστιατορίου, ενώ διαθέτει και booth για όσους θέλουν να απολαύσουν το γεύμα τους με πιο ‘privé’ διάθεση.

Ευχάριστη έκπληξη είναι και το νέο shop in shop που έχει ενσωματωθεί στο σχεδιασμό των Ocean Basket και που θα είναι διαθέσιμο για πωλήσεις σε μεταγενέστερο στάδιο.

Η νέα εμφάνιση πρόκειται να εφαρμοστεί σε όλα τα εστιατόρια Ocean Basket σε όλη Κύπρο τους προσεχείς μήνες.

 

Newsfeed