Yummy Pop: Η Σκάρλετ κάνει ποπ κορν! - Κεντρική Εικόνα

Yummy Pop: Η Σκάρλετ κάνει ποπ κορν!

Η διάσημη ηθοποιός Scarlett Johansson άνοιξε ένα χαριτωμένο μαγαζάκι στο Marais στο Παρίσι με σκοπό να μάθει στους Ευρωπαίους τι εστί … ποπ κορν!

Το μαγαζάκι άνοιξε στα τέλη Οκτωβρίου με το όνομα Yummy Pop βρίσκεται στο Παρίσι και πιο συγκεκριμένα στη συνοικία Marais, γνωστή για τις γκαλερί. Το Παρίσι δεν επιλέχθηκε τυχαία, αφού ο σύζυγος της ηθοποιού είναι Γάλλος και η ίδια λατρεύει τη γαλλική πρωτεύουσα. Στα εγκαίνια, μάλιστα, επεφύλαξε μια έκπληξη αφού η ίδια εκτέλεσε και χρέη σερβιτόρας. Η Scarlett Johansson, κομψή, απλή και χαμογελαστή, βρισκόταν συνεχώς πίσω από την μπάρα και δεν σταμάτησε να δέχεται παραγγελίες, να σερβίρει και να φωτογραφίζεται με τους πελάτες. Μάλιστα, αποκάλυψε τη δική της αγαπημένη γεύση που είναι ποπ κορν με παρμεζάνα, τρούφα και φασκόμηλο.  

Το Yummy Pop σερβίρει ποπ κορν σε διάφορες αλμυρές και γλυκές γεύσεις και είναι το μοναδικό μέχρι στιγμής μαγαζί με ειδίκευση στο δημοφιλές σνακ. Η Scarlett Johansson και o Romain Duraic, σύζυγος και συνέταιρός της, αποκάλυψαν ότι αν το Υummy Pop διαγράψει καλή πορεία, θα ανοίξουν παραρτήματα και σε άλλες πόλεις ανά τον κόσμο. Το μενού του Yummy Pop επιμελήθηκαν ο σεφ Will Horowitz και το ποπ κορν σερβίρεται με θαλασσινό αλάτι και ελαιόλαδο, τσένταρ, φράουλες και κρέμα, σοκολάτα και φράουλες.

 

35 bis rue du Roi de Sicile

Παρίσι, τηλέφωνο: +33 9 86 79 07 77