Το Beer Fiesta της Λεμεσού επιστρέφει  - Κεντρική Εικόνα

Το Beer Fiesta της Λεμεσού επιστρέφει

Το φεστιβάλ που αγαπήσαμε επανέρχεται και ανοίγει τις πύλες του την Παρασκευή 5 Αυγούστου για ένα δροσιστικό και εκπαιδευτικό τριήμερο. Το ραντεβού δόθηκε στο χώρο στάθμευσης του Ποταμού Γερμασόγειας και εκεί οι λάτρεις της μπίρας θα μπορούν να δοκιμάσουν περισσότερα από είκοσι διαφορετικά είδη μπίρας.

Οι διοργανωτές ενημερώνουν πως η κάθε βραδιά θα είναι ξεχωριστή και απολαυστικά... μεθυστική και πως πέραν των εταιριών μπύρας που θα συμμετέχουν, θα υπάρχει και πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα καθώς και διάφοροι διαγωνισμοί, όπως διαγωνισμός κατανάλωσης μπίρας.

Το Φεστιβάλ θα λειτουργεί από τις έξι το απόγευμα μέχρι τα μεσάνυχτα ενώ εκτός από μπύρες, στο χώρο θα λειτουργούν επιπλέον περίπτερα με φαγητά και άλλα εδέσματα.

Το φεστιβάλ έχει καθιερώσει τη στήριξη ιδρυμάτων με κοινωνική και φιλανθρωπική προσφορά όπως το 2013 το ίδρυμα ACHDAC, το 2014 το κοινωνικό παντοπωλείο της Μητροπόλεως Λεμεσού, το κοινωνικό παντοπωλείο του Δήμου Λεμεσού παραχωρώντας δωρεάν περίπτερα και κέρδη από τις πωλήσεις των περιπτέρων αυτών.