Καλωσορίζουμε το Jamie’s Italian στην Λευκωσία  - Κεντρική Εικόνα

Καλωσορίζουμε το Jamie’s Italian στην Λευκωσία

Το Jamie’s Italian Κύπρου, άνοιξε στη Λευκωσία και βρήκε τους απανταχού φίλους της μαγειρικής του Jamie Oliver, με την όρεξη εξίσου ανοιχτή. Από την πρώτη κιόλας μέρα η μεγάλη προσέλευση του κόσμου έδωσε το στίγμα για την επιτυχία του εστιατορίου.

Το Jamie’s Italian Κύπρου είναι η νέα προσθήκη στη «συλλογή» από μοναδικά εστιατόρια που φέρουν το όνομα του διακεκριμένου Βρετανού σεφ, και τα οποία έχουν ήδη γίνει αγαπητά σε παγκόσμιες μητροπόλεις. Αυτή τη στιγμή η Λευκωσία ανήκει στις τρεις μόνες ευρωπαϊκές πρωτεύουσες, εκτός του Λονδίνου, που φιλοξενεί ένα Jamie’s Italian. 

Το Jamie’s Italian είναι εμπνευσμένο από το πάθος του Jamie Oliver για τον ιταλικό τρόπο ζωής. Ο ίδιος σημειώνει: «Από τότε που ήμουν έφηβος με είχε συνεπάρει η αγάπη, το πάθος και ο ενθουσιασμός για το φαγητό, την οικογένεια, την ίδια τη ζωή που έχουν σχεδόν όλοι οι Ιταλοί, ανεξάρτητα από την καταγωγή τους ή από το πόσο πλούσιοι ή φτωχοί μπορεί να είναι. Κι είναι αυτό για το οποίο είμαι κι εγώ παθιασμένος – καλό φαγητό για όλους με κάθε τρόπο».

Το μενού του Jamie’s Italian έχει δημιουργηθεί με πολύ φροντίδα από τον ίδιο μαζί με τον φίλο και μέντορά του, Ιταλό σεφ Gennaro Contaldo. Φανταστικά, ρουστίκ πιάτα με δοκιμασμένες συνταγές που συνδυάζουν ιδανικά παράδοση και «φρέσκες» ιδέες. Και μιλώντας για φρεσκάδα, τα υλικά που χρησιμοποιούνται είναι εξαιρετικά και καταλήγουν στο πιάτο μόνο εφόσον έχει πιστοποιηθεί η προέλευσή τους και έχουν περάσει από τους πιο αυστηρούς ποιοτικούς ελέγχους.

Το εξαιρετικό φαγητό δεν είναι το μόνο πράγμα που θα απολαύσετε στο Jamie’s Italian. Το κάθε εστιατόριο διαθέτει μοναδικό σχέδιο, αντλώντας έμπνευση από την ιστορία του κτιρίου, της περιοχής ή της πόλης στην οποία βρίσκεται, και το εστιατόριο στην Έγκωμη δεν αποτελεί εξαίρεση. Διαθέτει ιδιαίτερη προσωπικότητα, παραμένοντας παράλληλα ένα γνήσιο “Jamie’s Italian”, με τα οικεία στιλιστικά γνωρίσματα, την ατμόσφαιρα, και βέβαια την ποιότητα του φαγητού και της εξυπηρέτησης που συναποτελούν την όλη εμπειρία.  

Δες περισσότερα εδώ.