Κάτι... πράσινο άνοιξε στη Λευκωσία  - Κεντρική Εικόνα

Κάτι... πράσινο άνοιξε στη Λευκωσία

Άνοιξε πρόσφατα τις πύλες του στη Λεωφόρο Αθαλάσσας και χάρισε χαμόγελα στους ορκισμένους στα βιολογικά προιόντα και όχι μόνο. Πρόκειται για ένα πολυμορφικό, καλαίσθητο χώρο, ιδανικό για vegan, vegetarian και φίλους της RAW διατροφής.

Στο GreenFoods, fresh & bio θα βρεις επίσης και πιάτα απ' την πολύ ενδιαφέρουσα PALEO διατροφς, αυτήν που προτείνει να τρώμε όλα αυτά που έτρωγαν στην παλαιολιθική εποχή οι άνθρωποι των σπηλαίων! Γενικότερα, καλό είναι να σημειώσεις, πως στον συγκεκριμένο χώρο, θα βρεις μόνο 100% βιολογικές πρώτες ύλες.

Το μενού έχει επιμεληθεί ο Award Winning Executive Chef, Νίκος Χατζηχριστοφόρου με την ομάδα του και τον Chef Νικόλα Γεωργίου. Μαζί δημιούργησαν υπέροχες gourmet σαλάτες και σάντουιτς, επιδόρπια εμπνευσμένα από την Κυπριακή Κουζίνα, όλα φτιαγμένα μόνο με βιολογικές πρώτες ύλες.

Το GreenFoods χωρίζεται στα παρακάτω τμήματα: 

Bakery: Ψωμιά ολικής αλέσεως, αλμυρά και γλυκά σνακς. 

Deli: Ποικιλία βιολογικών τυριών, αλλαντικών και βιολογικών κρασιών.

Snack: Βιολογικές προτάσεις για τα γεύματα της ημέρας. Σαλάτες, σάντουιτς, πίτσες, κρέπες, γιαούρτι με gnanola και φρούτα, επιδόρπια, ακόμα και κυπριακό παλουζέ. 

Juice Bar: Φρεσκοστυμμένους βιολογικούς χυμούς φτιαγμένους με αποχυμωτές ψυχρής συμπίεσης χαμηλών στροφών, smoothie’s για ενέργεια, ενδυνάμωση του ανοσοποιητικού, αποτοξίνωση και πολλά άλλα. 

Café: Φρεσκοαλεσμένοι βιολογικοί καφέδες, μοναδικά blends φτιαγμένα ειδικά για το GreenFoods. 

Greenfoods, Λεωφ. Αθαλάσσης 130, Λευκωσία / 22260101