Το απόλυτο Χριστουγεννιάτικο menu απο την Lidl Food Academy  - Κεντρική Εικόνα

Το απόλυτο Χριστουγεννιάτικο menu απο την Lidl Food Academy

Συνταγές για Χριστουγεννιάτικα πιάτα από όλο τον κόσμο.

 

Ένα ταξίδι στις παραδοσιακές συνταγές του κόσμου, είχαν την ευκαιρία να ανακαλύψουν οι νικητές που παρευρέθηκαν στο μάθημα μαγειρικής τη 1η Δεκεμβρίου 2018 στη Lidl Food Academy. Συνταγές που εντυπωσιάζουν τους απαιτητικούς λάτρεις του καλού φαγητού, με επιλογές που ξεφεύγουν από τα συνηθισμένα .

Ο σεφ της Ακαδημίας Κωνσταντίνος Πετεβίνος μαζί με την ομάδα του, δημιούργησαν ένα απολαυστικό εορταστικό μενού . Αρχή έκαναν με μια σούπα από Παντζάρι με έντονα αρώματα από τον χειροποίητο ζωμό που έφτιαξαν, αλλά και με την ιδιαίτερη νοστιμιά που έδωσε το Deluxe αλάτι Ιμαλαίων. 

Στην συνέχεια για κυρίως πιάτο δημιούργησαν τραγανή πάπια Culinea με σάλτσα μήλο, πατάτες με μπρόκολο ογκρατέν Deluxe που τα συνόδευσαν με κόκκινο λάχανο, γλυκό κρασί και φράουλες.

Τέλος πιο δείπνο δεν χρειάζεται και το κατάλληλο επιδόρπιο για να ολοκληρώσει το ταξίδι της γεύσης; Ο σεφ της Ακαδημίας έδωσε δυο μοναδικές επιλογές στους παρευρισκόμενους, δημιουργώντας παραδοσιακές βρετανικές συνταγές. Η  σκοτεινή, υγρή και απόλυτα μεθυσμένη πουτίγκα με μπράντι Majestät, το γλυκό-σύμβολο των Χριστουγέννων για τους Αγγλοσάξονες χάρη στη βαθιά της γεύση ήταν αυτή που έκανε την αρχή για την απόλυτη ολοκλήρωση του μενού. Έδεσε όμως εξαιρετικά με την κρέμα Ανγκλέζ από ολόπαχο γάλα ΓΑΛΠΟ που αν και απλή συνταγή και ελαφριά γεύση είναι πολύ αγαπητή σε όλους στην Κύπρο.

Έτσι όλοι οι παρευρισκόμενοι στο μάθημα Χριστούγεννα από όλο τον κόσμο προετοιμάστηκαν ιδανικά για ένα deluxe γεύμα στις γιορτές που θα εντυπωσιάσουν τους φίλους και την οικογένεια τους.

Μπορείτε και εσείς να βρείτε όλες τις συνταγές αλλά και φωτογραφικό υλικό από το μάθημα στην ιστοσελίδα της Lidl Food Academy, καθώς και να δηλώσετε συμμετοχή για τα επόμενα μαθήματα της Ακαδημίας στο:  https://www.lidlfoodacademy.com.cy.

 

Επισκεφθείτε μας και στο:

www.lidl.com.cy

www.facebook.com/lidlcy

www.twitter.com/Lidl_Cyprus_

https://www.instagram.com/lidl_cyprus/

Snapchat: lidlcyprus

 

 

Article Tags: 
LIDL FOOD ACADEMY