Δεν είναι καθόλου τυχαίο που και την περίοδο των νηστειών τα Ocean Basket παραμένουν η πρώτη επιλογή και o πιο αγαπημένος προορισμός, αφού όλο το μενού τους απαρτίζεται από 100% νηστίσιμες επιλογές.

Τα Ocean Basket, είναι τα μόνα εστιατόρια στην Κύπρο, με 100% ‘νηστίσιμο΄ μενού, έτσι και αυτή την περίοδο που υπάρχουν διατροφικοί περιορισμοί, εκεί βρίσκει κανείς πεντανόστιμες επιλογές για κάθε γούστο, και για όλη την οικογένεια ή την παρέα. Θαλασσινά και σούσι, απολαυστικές πιατέλες, αγαπημένα πιάτα και γεύσεις: 100% πεντανόστιμα και 100% νηστίσιμα.

Τώρα που έρχεται η 25η Μαρτίου ετοιμάσου για να κάνεις τα πιο νόστιμα κουρκούτια για τον μπακαλιάρο σου από την Blue Island!

Το «γιατί έτσι θέλουμε» δεν είναι απάντηση! Ο μπακαλιάρος που θα πάρεις από τις Blue island είναι το παραδοσιακό έδεσμα της ημέρας του Ευαγγελισμού.

Η νηστεία, αν εφαρμοστεί σωστά, είναι μια καλή πρακτική για αποτοξίνωση, τόνωση του ανοσοποιητικού συστήματος και θωράκιση της υγείας μας. Ποια είναι τα 10 κυριότερα οφέλη της νηστείας για την υγεία;  

Σε mood Σαρακοστής!  - Κεντρική Εικόνα

Σε mood Σαρακοστής!

Μετά την Τσικνοπέμπτη, μετά τις αποκριές και από τις 20 Φεβρουαρίου, τα αγαπημένα Lidl μπαίνουν σε …mood Σαρακοστής. Έτσι υποδεχόμαστε μια μεγάλη ποικιλία νηστίσιμων προϊόντων για εσάς που λατρεύετε τα ‘σαρακοστιανά’, είτε νηστεύετε είτε όχι.

Newsfeed