Το μέλι αποτελεί ένα πραγματικό θησαυρό υγείας και δύναμης για τον ανθρώπινο οργανισμό. Μια κουταλιά μέλι στην καθημερινή διατροφή συμβάλει στην πρόληψη και στην καλή υγεία του οργανισμού.  

Ήρθε η εποχή που εμφανίζονται τα αγαπημένα μας ρόδια.  Είναι από μόνα τους ένα πολύ γευστικό φρούτο.  Συνδυάζοντας τα όμως με το γιαούρτι και το μέλι, δημιουργείται ένα υπέροχο, γευστικό και χορταστικό σνακ.

Μπορεί εύκολα να ικανοποιήσει την επιθυμία μας για γλυκό, προσφέροντας πολύ λιγότερες θερμίδες και λιπαρά από μια σοκολάτα ή ένα γλύκισμα.  Επίσης, προσφέρει πάρα πολλά χρήσιμα θρεπτικά συστατικά για τον οργανισμό.  Σε αυτό τον ωραίο συνδυασμό μπορούμε να προσθέσουμε αν θέλουμε καρύδια και δημητριακά ολικής αλέσεως.

Γιαούρτι

Η Εύρηκα, πάντοτε στην πρώτη γραμμή της εξυπηρέτησης της κυπριακής οικογένειας και στα προϊόντα φαγητού, παρουσιάζει μία νέα γευστική και απολαυστική πρόταση για μέλι.

Συγκεκριμένα, η Εύρηκα έχει αναλάβει τη διανομή του νέου μελιού ανθέων ΔΩΡΟ ΘΕΟΥ. Το προϊόν είναι ένα μέλι εξαιρετικής ποιότητας που συσκευάζεται στην Κύπρο, με συγκομιδή από επιλεγμένα μέλια ανθέων Κύπρου, Ισπανίας και Μολδαβίας.

Το μέλι είναι η φυσική γλυκιά ουσία που παράγουν οι μέλισσες από το νέκταρ των φυτών, ή από εκκρίσεις των ζωντανών μερών των φυτών, ή από εκκρίματα εντόμων που απομυζούν φυτά, τα οποία οι μέλισσες συλλέγουν, μετατρέπουν αναμειγνύοντας με ειδικές ουσίες του σώματός τους, αποθέτουν, αφυδατώνουν, και αποθηκεύουν στις κηρήθρες της κυψέλης, προκειμένου να το ωριμάσουν.

Μέλι με υπογραφή!  - Κεντρική Εικόνα

Μέλι με υπογραφή!

Το γνήσιο Κυπριακό μέλι «Όρος Μαχαιρά» ανανεώνεται προκειμένου να ικανοποιήσει τις διαφορετικές ανάγκες μας.

Η Bασίλισσα... on board  - Κεντρική Εικόνα

Η Bασίλισσα... on board

Το ελληνικό μέλι «Vasilissa» ταξιδεύει στους… αιθέρες με την Cathay Pacific Airlines. 

 

Είναι πλέον όλα διεθνώς γνωστά μια και η  φήμη τους ξεπερνά τα εθνικά σύνορα.

Newsfeed