Η έναρξη κάθε νέου χρόνου σηματοδοτεί τη θέλησή μας για αλλαγή και ανανέωση σε όλα τα επίπεδα της ζωής μας. Αυτόν τον Χειμώνα, τα Starbucks ανταποκρινόμενα στις ανάγκες των φίλων του καφέ, καλωσορίζουν το 2019 με το νέο τους χαρμάνι Starbucks® Blonde Roast, το πρώτο ελαφρά καβουρδισμένο χαρμάνι, που προσφέρει μια απαλή και γλυκιά εμπειρία καφέ, αλλά με την ίδια απαράμιλλη ποιότητα και ένταση που χαρακτηρίζει όλες τις ποικιλίες καφέ των Starbucks.

Η σειρά Starbucks RTD (Ready to Drink) επεκτείνεται με την προσθήκη του απολαυστικού Signature Chocolate στην αγαπημένη σειρά έτοιμων προς κατανάλωση κρύων ροφημάτων Chilled Classics, διαθέσιμη σε υπεραγορές, περίπτερα και φούρνους σε όλη την Κύπρο, από τον Νοέμβριο του 2018. 

Αυτό το νέο κρύο ρόφημα συνδυάζει αρμονικά πλούσιο κακάο με πιστοποίηση Fairtrade και κρεμώδες γάλα, προσφέροντας μια μοναδική σοκολατένια εμπειρία όπου και αν βρίσκεστε ακόμη και εν κινήσει.

Τα Starbucks υποδέχονται το καλοκαίρι προσφέροντάς μοναδικές γευστικές επιλογές για να δροσίσουν και να τονώσουν την καθημερινότητά μας.  Νέα Teavana® Infused Shaken Iced Teas, μια καινοτομία και αποκλειστικότητα των Starbucks που περνά την εμπειρία του κρύου τσαγιού σε άλλη διάσταση απόλαυσης, με εκχυλίσματα φρούτων και βοτάνων, σε συνδυασμό με πράσινο ή μαύρο τσάι και φυσικά γλυκαντικά.

Τα Starbucks Ready-to-Drink φέρνουν κοντά μας δύο νέες γεύσεις στη σειρά των Doubleshot Espresso, το Doubleshot No Added Sugar (χωρίς πρόσθετη ζάχαρη) και Doubleshot Espresso Black (χωρίς γάλα).  

 

Η Rebecca Kemp, διευθύντρια Μάρκετινγκ των Starbucks EMEA, δήλωσε:

Το πιο όμορφο δώρο είναι αυτό που μοιραζόμαστε. Διαδώστε το Πνεύμα των Γιορτών, κάθε μέρα!

Η Λάρνακα μόλις απέκτησε ένα δεύτερο κατάστημα Starbucks®, το οποίο έχει ήδη προκαλέσει ενθουσιασμό στους κατοίκους της πόλης. 

Αποκλειστικά προνόμια, ευχάριστες εκπλήξεις και δώρα απ' τα Starbucks μέσα απ' το πρόγραμμα επιβράβευσης «My Starbucks Rewards».