Η κουζίνα του τέταρτου τεύχους του «αλφαγεύση» δηλώνει βέρα Ιταλίδα!

Εμπνευσμένες από τις γεύσεις και τα αρώματα της Ιταλίας είναι οι προτάσεις του τέταρτου τεύχους του περιοδικού γαστρονομίας των Υπεραγορών ΑΛΦΑΜΕΓΑ. Με δεδομένο ότι η ιταλική κουζίνα εκπροσωπεί επάξια την ευρύτερη μεσογειακή διατροφική κουλτούρα, το «αλφαγεύση» μας παρουσιάζει μερικά από τα πιο χαρακτηριστικά παραδείγματα της πλούσιας παλέτας γεύσεων της χώρας

Με βάση εκλεκτά υλικά της ιταλικής γης και άλλα επιλεγμένα προϊόντα των Υπεραγορών ΑΛΦΑΜΕΓΑ που διακρίνονται για την ποιότητά τους, το τεύχος αυτό μας ταξιδεύει στον κόσμο της πίτσας και των ζυμαρικών. Λαχταριστά τυριά, φινετσάτα αλλαντικά και φρέσκα λαχανικά συνδυάζονται σε πιάτα που εντυπωσιάζουν με την απλότητα και την εκλεπτυσμένη γεύση τους. Το κρέας και τα θαλασσινά αποτελούν κι αυτά αναπόσπαστο μέρος της βέρας ιταλικής κουζίνας, γι’ αυτό τα συναντάμε επίσης στο συγκεκριμένο τεύχος.

Όπως πάντα, οι προτάσεις περιλαμβάνουν ιδέες για ποτά που μπορούν να συνοδεύσουν τις διάφορες συνταγές, αλλά και γλυκές απολαύσεις που ολοκληρώνουν το ταξίδι στις γεύσεις της Ιταλίας.

Σχετικά με τη θεματολογία του τέταρτου τεύχους του «αλφαγεύση», ο Διευθυντής Μάρκετινγκ των Υπεραγορών ΑΛΦΑΜΕΓΑ Γιώργος Θεοδότου ανέφερε ότι δικαίως η ιταλική κουζίνα είναι μία από τις πιο δημοφιλείς του κόσμου, καθώς αποτελεί μέρος της ευρύτερης μεσογειακής γαστρονομικής κουλτούρας, η οποία είναι γνωστή για τον υγιεινό τρόπο ζωής που υποστηρίζει. «Οι Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ ακολουθούν τις τάσεις της εποχής και φέρνουν στο τραπέζι μας υλικά και συνταγές από τις κουζίνες του κόσμου», πρόσθεσε.

Article Tags: 
alfamega