Θα τα δεις όλα πράσινα!  - Κεντρική Εικόνα

Θα τα δεις όλα πράσινα!

Το Cooking πήγε στο πιο πράσινο εστιατόριο της πόλης, το Green Foods που είναι εδώ για να βρει τη γεύση μας.

Ήθελα ομολογουμένως να τα δοκιμάσω όλα. Έχει 7 χρόνια να φάω κρέας και ως χορτοφάγος περνάω δύσκολα. Για αυτό αποφάσισα να πάω στο εστιατόριο που με υπολογίζει και με προσέχει, το Green Foods. Θα το βρεις στη Λεωφόρο Αθαλάσσας, και πραγματικά θα εντυπωσιαστείς από όλα και όλους. Το μενού έχει σχεδιαστεί από τον Chef Νίκο Χατζηχριστοφόρου,την ομάδα του και τον Chef Νικόλα Γεωργίου. Μαζί δημιουργούν υπέροχες σαλάτες, σάντουιτς και γλυκά, τα οποία είναι εμπνευσμένα από την Κυπριακή Κουζίνα και παρασκευάζονται μόνο με βιολογικά, αγνά υλικά.

Δοκίμασε σαλάτες εποχιακές, όπως αυτή με τα κόκκινα φασόλια, φασόλια Μάχος, γλυκοπατάτα, φύτρα Μάχος, καρότα, πατάτα, κρεμμύδι, μαιντανό, λάχανο, ελαιόλαδο και λεμονάκι. Πάρε μαζί και σουπίτσα καρότο με πιπερόριζα και για κυρίως σου προτείνω Σολομό με ντομάτ, μαρούλι, βινεγκρέτ πορτοκάλι, ψωμάκι burger σίτου, και σερβίρεται με σαλάτα και πατάτες φούρνου ή ρύζι.

Μη χάσεις την ευκαιρία να δοκιμάσεις απίστευτους χυμούς, εμείς πήραμε το χυμό ρόδι ενώ μπήκαμε στον πειρασμό για τους super χυμούς όπως Matebolism Booster juice με σπανάκι, γκρέιπφρουτ, καρότο, σέλινο, παντζάρια, πιπερόριζα, κανέλα Κευλάνης. Θα βρεις ακόμα και γλυκά αλλά και κεραστικά. Παλουζέ σε πρώτο πλάνο δούκισσα νηστίσιμη χωρίς ζάχαρη αλλά και bars για σένα που θέλεις κάτι πιο ελαφρύ. Συνόδευσέ το γεύμα σου με ένα βιολογικό κρασάκι και πιες στην υγειά μας.

Μη φανταστείς ότι οι τιμές είναι στα ύψη! Όχι η φιλοσοφία άλλωστε του Green Foods είναι να προσφέρει σε εμάς τους καταναλωτές το καλύτερο σε ακόμα καλύτερη τιμή. Μια επίσκεψη θα σε πείσει.

Green Foods Fresh & Bio by Αιθέριο, Λεωφ. Αθαλάσσας 130, 22260101, Δ-Π 8:00-17:00 & Σ 8:00-16:00