Ιδέες για να κάνετε το βράδυ του Αγίου Βαλεντίνου μοναδικό  - Κεντρική Εικόνα

Ιδέες για να κάνετε το βράδυ του Αγίου Βαλεντίνου μοναδικό

Η πιο ρομαντική μέρα του χρόνου πλησιάζει!

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, στις 14 Φεβρουαρίου προσπαθείτε να βρείτε την πιο όμορφη ιδέα, για να εκφράσετε την αγάπη σας: κομψά ρούχα, ακριβά αξεσουάρ, σέξι εσώρουχα, ένα δείπνο, κόκκινες κάρτες με αφιερώσεις ή ακόμα και ένα εισιτήριο για κάποιον προορισμό.

Κάποιοι προτιμάτε να βγείτε ραντεβού σε κάποιο εστιατόριο το βράδυ του Αγίου Βαλεντίνου, είτε γιατί δεν έχετε χρόνο να προετοιμάσετε κάτι στο σπίτι, είτε γιατί προτιμάτε να σας περιποιηθούν άλλοι εκείνο το βράδυ. Όμως το να προετοιμάσεις ένα δείπνο για άλλο σου μισό στο σπίτι, δεν απαιτεί πτυχίο στη μαγειρική, ούτε στη διακόσμηση και ούτε πολλά λεφτά. Με λίγη φαντασία και θέληση, όλοι μπορούμε να φτιάξουμε κάτι απλό αλλά ωραίο για να εντυπωσιάσουμε το άλλο μας μισό.   

 

Το Sigmalive Cooking σας προτείνει κάποιες ιδέες και τρόπους για να κάνετε αυτό το βράδυ ακόμη πιο ξεχωριστώ.

Ρομαντικά κεριά

Σβήσε φώτα, βάλε κεράκια, πολλά κεράκια, βάλε ένα γλυκό καρδιά στο κέντρο του πιάτου, κόκκινα ποτήρια, κόκκινα λουλούδια και είστε έτοιμοι!

 

Με φωτογραφίες!

Θύμισέ του τη σχέση σας βάζοντας την καλύτερή σας φωτογραφία στο πιάτο του και άλλες στιγμές σας σε ένα μικρό δεντράκι με κλαδιά!

 

Παστέλ χρώματα

Μια μοντέρνα ιδέα είναι και αυτή με highlight τις σχηματισμένες λέξεις you and me ή ότι άλλο θες με γράμματα από scrabble ή κάρτες ή ό,τι άλλο βάλει η φαντασία σου!

 

Στρώσε ροδοπέταλα!

Σχημάτισε πάνω στο τραπέζι σου (σε μονόχρωμο τραπεζομάντηλο πάντα!) μια καρδιά από ροδοπέταλα!

 

Μπαλόνια

Αλλά και μερικά απλά μπαλόνια καρδιές στερεωμένα στο πάτωμα ή και πάνω στο τραπέζι ειδικά αν ο χώρος σου είναι απλός και λευκός κάνουν τη διαφορά

 

Τριαντάφυλλα στο βάζο

Αλλά όχι με το κοτσάνι! Μερικά ροζ τριαντάφυλλα μαδημένα μέσα σε διαφανή βάζα με νερό είναι μια καλή και απλή πρόταση για το εορταστικό σου τραπέζι.

 

Λουλούδια παντού

Με λίγα κόκκινα φασόλια και ένα μάτσο τουλίπες έκανες μια απίθανη σύνθεση της τελευταίας στιγμής για το τραπέζι σου!

 

Κάρτες

Κόψε τόσες κάρτες όσες και τα γράμματα στο όνομα Valentine και κρέμασέ τες με μανταλάκια σε ένα σκοινί που μπορείς να βάλεις στον τοίχο ή στο τραπέζι σου!

 

Πηγή: TLife.gr