ΜΕΝΟΥ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ BY MITSIDES 27/11 - Κεντρική Εικόνα

ΜΕΝΟΥ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ BY MITSIDES 27/11

Φεύγει ο Νοέμβριος σιγά σιγά και μπαίνουμε στο μήνα των Χριστουγέννων.

Οι νηστείες για κάποιους ακόμα συνεχίζονται και το Sigmalive Cooking σας προτείνει νηστήσιμες αλλά και μη-νηστήσιμες συνταγές που θα σας βοηθήσουν να μπείτε και στο κλίμα των Χριστουγέννων.

Κάθε εβδομάδα σας ετοιμάζουμε ένα μενού, προσεγμένο και υγιεινό, διαλέγοντας 7 διαφορετικά πιάτα που καλύπτουν όλες τις ανάγκες!

Το Sigmalive Cooking σας προτείνει κάποιες εύκολες και κάποιες λίγο πιο δύσκολες συνταγές παρέα με τα ζυμαρικά Mitsides για να περάσετε λίγη ώρα στην κουζίνα και να ετοιμάσετε ελαφριά πιάτα για εσάς και την οικογένειά σας.

 

Δευτέρα 27/11

Ξεκινάμε την εβδομάδα με μια εύκολη, νηστήσιμη συνταγή. Σας προτείνουμε να φτιάξετε  σαλάτα με λαχανάκια Βρυξελλών και πουργούρι Μιτσίδη.

 

Τρίτη 28/11

Εάν θέλετε να φτιάξετε ένα σνακ ή γλυκό για να έχετε στο σπίτι μπορείτε να δοκιμάστε μπάρες με βρώμη και ξηρούς καρπούς και είναι και νηστήσιμα.

 

Τετάρτη 29/11

Μεσοβδομάδα και όλοι βαριόμαστε τα περίπλοκα και χρονοβόρα φαγητά. Γι’ αυτό σας προτείνουμε μια μεσογειακή μακαρονάδα με λιαστές ντομάτες και κρασί.

 

Πέμπτη 30/11

Ένα φαγητό για μεσημέρι ή και βράδυ είναι το σπανακόρυζο κλασικό λεμονάτο.

 

Παρασκευή 1/12

Παρασκευή βράδυ και δεν έχετε προετοιμάσει φαγητό. Μπορείτε να φτιάξετε στριφτά μακαρόνια Mitsides με χωριάτικο λουκάνικο και μανιτάρια.

 

Σάββατο 2/12

Μπήκαμε στον μήνα των Χριστουγέννων και έτσι σας βρήκαμε μια εύκολη χριστουγεννιάτικη συνταγή για νηστίσιμους κουραμπιέδες με λάδι.

 

Κυριακή 3/12

Για όσους από εσάς νηστεύετε τότε αυτή η συνταγή είναι εύκολη, νόστιμη και παράλληλα νηστήσιμη. Φτιάξτε ρεβυθοκεφτέδες.

Newsfeed